Chris Froome om Touren: Jeg ved heller ikke, hvad vi gør
28. maj 2020 13:00Foto: A.S.O. / Alex Broadway
af Lukas Bennike Lewerissa

Chris Froome fokuserer på Touren, som han gerne vil vinde igen. Han er dog klar over, at han ikke er den eneste på holdet med den ambition, og han ved ikke, hvordan det kommer til at fungere.

Annonce

Team Ineos har lidt af et luksusproblem. Der er hele tre Tour-vindere på holdet, som alle er interesserede i at vinde igen.

 

Især Egan Bernal og Chris Froome har gjort det klart i pressen, at de ønsker endnu en sejr, hvilket har næret rygter om et muligt holdskifte for den firedobbelte Tour-vinder.

 

Chris Froome melder sig trods alt klar til Touren som Ineos-rytter, også selvom han ikke ved præcis, hvordan det kommer til at fungere på vejen, målet er dog klart, Ineos skal vinde Touren.

Mens vi venter på cykelsporten: Froomes fremtid, flotte frisurer og Corts triumf

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jeg ved heller ikke, hvordan vi gør det (kører Touren med tre kaptajner red.), men i sidste ende er vi professionelle, og vi er venner. Vi bliver nødt til at arbejde sammen, finde en løsning og respektere vores mål, som er, at holdet skal vinde. Det er klart, at hver af os vil vinde, men det vigtigste er, at vi vinder,” forklarer briten til Sky Sport ifølge Cyclingpro.net.

 

Ineos har faktisk 75% af alle Tour-vindere i feltet, da vinderen af 2014-udgaven Vincenzo Nibali er den eneste på et andet hold, da han kører for Trek-Segafredo.

 

Froome vandt Touren i 2013, 2015, 2016 og 2017. Geraint Thomas vandt foran Froome i 2018, mens Bernal tog sejren sidste år.

Annonce

 

I sidste ende tror Froome, at de finder ud af, hvem der er kaptajn.

 

”Det bliver vejen, der afgør det,” forklarer Froome.

 

Froome gør det samtidig klart, at udskyddelsen af Touren måske er en fordel for ham, da han derfor har haft længere tid til at komme sig over sin skade, som han fik før Tour de France sidste år.

 

Chris Froomes seneste triumf kom ikke i Touren, men i stedet var det hans sejr i 2018-udgaven af Giro d’Italia, hvor han leverede et vildt comeback på 19. etape og tog førertrøjen, selvom Simon Yates ellers lignede en sikker vinder. 

 

”Touren er det største løb i verden: pres, sponsorer, journalister. Men for mig var Giroen sværere at vinde, det var som at køre klassikere i tre uger,” forklarer Froome, der samtidig fortæller, at han er glad for, at han har i hvert fald en sejr i løbet.

Annonce

 

Frome var senest i aktion i det virtuelle løb The Challenge of Stars, som blev vundet af Trek-rytteren Giulio Ciccone.

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Der Panzerwagen er tilbage: vinder for 10. gang

Landevej

Pogacar om Tour-trup: Skuffet over Polanc ikke er med

Landevej

Lefevere: At udtage Cavendish ville gøre Bennett nervøs

Landevej

Pieters hollandsk mester: Sportsdirektør beordrede mig af sted

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewDM-bronzevinder har døjet med feber

Landevej

Overblik: Nationale linjeløbsmestre 2021

Landevej

Overblik: Nationale enkeltstartsmestre 2021

Landevej

Annonce

ANNONCE