Chris Anker: Skulle være skiftet i 2012
21. august 2018 12:03 af David BrunoFoto: Henriette S. Brandt / Feltet.dk

Chris Anker Sørensen blev aldrig rigtig gode venner med Oleg Tinkov, og den danske bjergged fortryder, at han ikke skiftede væk fra Tinkoff-Saxo, da han havde chancen.

En af de mest populære danske ryttere de sidste ti år, Chris Anker Sørensen indstiller om få løbsdage sin aktive karriere, og i et længere interview med BT ser han blandt andet tilbage på tiden med Ole Tinkoff ved roret.

 

”Hvis jeg skal pege på én ting, som jeg skulle have gjort anderledes, så var det nok, at jeg skulle være skiftet i 2012, hvor jeg havde rigtig gode tilbud på hånden,” siger Chris Anker.

 

”Men der havde jeg ingen idé, om at Oleg Tinkov ville komme ind, og holdet udviklede sig, som det gjorde. Der regnede jeg med, at det ville fortsætte med Bjarne, og ham kunne jeg godt lide at være under. Men da han røg ud, kunne jeg godt mærke, at det var noget rod det hele.”

 

Som en sidste afsked med det brede danske publikum kørte den snart 34-årige rytter et meget synligt PostNord Danmark Rundt tidligere på måneden, hvor reaktionerne fra fansene kom ind under huden på Riwal CeramicSpeed-rytteren.

 

”Det gjorde godt nok et indtryk under Danmark Rundt. Det er klart, at det har gjort indtryk hele den uge rundt i Danmark. Og også alle de ting, der var lavet til mig. Det var måske lidt større, end jeg havde forventet. At man har gjort lidt mere indtryk på folk, end jeg lige havde gået og troet. Det var noget, der berørte mig,” siger Chris Anker Sørensen.

DEL
KOMMENTARER