CCC Team jagter endnu mere succes i Spanien
11. februar 2019 18:06 af Andy PedersenFoto: Siirotti

CCC Team er klar med mandskaberne til den kommende weekend, hvor WorldTour-mandskabet Vuelta Ciclista a la Region de Murcia og Clasica de Almeria løber af stablen.

En blanding af helt unge talenter og garvede WorldTour-ryttere kommer til at udgøre rygraden på det mandskab, som CCC Team sender i aktion. I det korte etapeløb i Murcia er det Simon Geschke, Serge Pauwels og Laurens Ten Dam, som ligner ledende skikkelser.

 

Til gengæld ligner det en unik mulighed for Jakub Mareczko i Almeria, som ligger en smule mere til sprinterne, end det førnævnte etapeløb gør. Jakub Mareczko mangler endnu den første sejr i CCC-trøjen, og det kan han altså få mulighed for at få her.

 

“Jeg er heldigvis meget sikker på de færdigheder, som vores ryttere i Murcia har og jeg synes, at vi ligner nogle, som kan få det bedste ud af vores muligheder, hvis det falder ud til vores fordel. Derudover har vi chancen for et godt resultat i Almeria, hvor holdet kører for Mareczko,” siger Gabriele Missaglia i en pressemeddelelse.

 

CCC Teams hold til Vuelta Ciclista a la Región de Murcia:
Will Barta
Paweł Bernas
Simon Geschke
Jonas Koch
Serge Pauwels
Laurens ten Dam
Riccardo Zoidl

 

CCC Teams hold til Clásica de Almería:
Paweł Bernas
Josef Černý
Simon Geschke
Jonas Koch
Jakub Mareczko
Serge Pauwels
Laurens ten Dam

DEL
DELTAG I DEBATTEN