Annonce

Cavendish: Jeg kan tilføre noget til holdet
14. januar 2021 09:00Foto: Sirotti
af Frederik Holst Pedersen

Mark Cavendish er i denne sæson tilbage på Deceuninck - Quick-Step og verdensmesteren fra 2011 er glad for at igen blive en del af ”The Wolfpack”. På holdets pressekonference i går sagde briten, at han selv uden at vinde kan tilføre noget til holdet.

Brian Holm med sjov anekdote om Cavendish: Han var så sød, så man fik huller i tænderne

se mere cykling på

Mark Cavendish har et imponerede generalieblad. 30 etapesejre i Touren, 15 i Giroen og et verdensmesterskab er blot noget af det, der springer i øjnene.

 

Desværre har der været langt mellem snapsene i de seneste sæsoner og den seneste sejr er at finde tilbage i februar 2018. Rytteren fra Isle of Man er i denne sæson vendt tilbage til Deceuninck Quick-Step efter fem år på andre hold og briten er glad for det faktum.

 

”Jeg er virkelig glad for at være tilbage og jeg kan ikke vente på at køre løb. Jeg vil fortsætte med at nyde at køre løb og det kan jeg forhåbentlig gøre her i år. Selv, hvis jeg ikke vinder, så kan jeg tilføre noget til noget. Det gjorde jeg sidste gang, hvor jeg var på holdet og holdet gjorde det samme for mig,” lyder det fra Cavendish.

 

Cavendish kørte for det belgiske storhold fra 2013 til 2015 og briten fortæller på samme pressemøde, at det var hans bedste tid som rytter.

 

”Sidst jeg var på holdet, var den gladeste periode som cykelrytter jeg har haft. Det at have muligheden for at være her igen er en drøm,” slutter Cavendish.

 

På Deceuninck - Quick-Step genforenes briten blandt andet med den danske sportsdirektør Braian Holm. De to har et særligt forhold og det var Holm, der sad i sportsdirektørsbilen da Cavendish vandt VM guld i 2011. 

Annonce

 

Annonce

INFO
Deceuninck - Quick-Step
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenAlaphilippe er solo i front

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Video i artiklenInterview med Caleb Ewan efter etape sejr

Video

LIVE nu: Brostenssæsonen er i gang!!!

Landevej

Video i artiklenCaleb Ewan vinder sidste etape af UAE Tour

Video

Annonce