Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten aflyses
18. august 2018 14:06 af Lasse Wedege PenningCykelstafetten

Grundet et for lavt deltagerantal har arrangørerne efter samråd med sponsorer og Rebild Kommune valgt, at aflyse Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord den 2. september i Rebild.

Med kun 14 dage til afviklingen af motionsløbene Cykelstafetten Nord og Carlos Sastre Classic er antallet af tilmeldte så lavt, at det ifølge arrangørerne ikke giver mening at gennemføre cykelløbene, og arrangørerne tror ikke på det helt store ryk-ind de næste par uger.

 

"Det er frygteligt ærgerligt, at jeg har været nødt til at træffe beslutningen om en aflysning," lyder det i en pressemeddelelse fra Ole Egeblad, som arrangerer løbet sammen med DGI og har haft den tidligere Tour de France-vinder Carlos Sastre som det store trækplaster til eventet - altså uden den store succes.

 

"Det er både overraskende og skuffende, at vi ikke har kunnet tiltrække flere deltagere. Vi har et meget stort setup med mange trafikofficials, MC-marshalls, hjemmeværnsfolk med videre for at give deltagerne Danmarks sikreste motionscykelløb, ligesom vi regulerer en del trafik i området," fortæller Ole Egeblad.

 

"Alt dette giver ingen mening med så få deltagere, og hvis det ikke er det, som cykelmotionisterne i Nordjylland vil have, så må vi jo blot tage det til efterretning."

 

Alle 87 tilmeldte vil få deres tilmeldingsgebyr refunderet. For spørgsmål eller kommentarer kontakt venligst arrangørerne på info@cykelstafetten.com.

 

DEL
KOMMENTARER