Carapaz vil forsvare Giro-sejr: Håber virkelig at være der
25. oktober 2019 08:03Foto: Sirotti
af Christian Frese

Richard Carapaz vandt dette års Giro d´Italia, og den kommende Team INEOS-rytter satser på at kunne gentage kunststykket i 2020.

Annonce

Richard Carapaz vandt sin karrieres største sejr, da han tidligere på året blev den første rytter fra Equador til at vinde Giro d´italia.

 

I 2020 skifter han så Movistar ud med Team INEOS, men den 26-årige rytter håber, at det personlige sæsonmål forbliver det samme. Det fortalte han i går i forbindelse med præsentationen af næste års Giro-rute.

 

”Jeg håber virkelig at komme til start ved Giroen næste år. Det er en meget interessant rute med etaper fyldt med overraskelser. I den sidste uge er der mange bjerge - Stelvio kan blive afgørende. Jeg håber virkelig at være der”, slog Carapaz fast ifølge Cyclingnews.

 

Som det har været tilfældet i de seneste par sæsoner, præsenterede Giro-arrangørerne en yderst bjergrig rute med berømte stigninger som Colle dell'Agnello, Col d'Izoard og Sestriere, inklusiv en tredje uge med tre yderst vanskelige bjergetaper før en afsluttende enkeltstart i Milano.

 

Hvorvidt Carapaz så kommer til start eller ej, mangler endnu at blive diskuteret internt på Team INEOS, der foruden den forsvarende vinder også har ryttere som Chris Froome, Egan Bernal og Geraint Thomas i truppen.

 

”Vi har ikke snakket meget om det endnu, men jeg synes, at de største ryttere skal køre de største løb som Giroen, Touren og Vueltaen, og vi har rytterne til at gøre dette. Holdet vil tage en god beslutning for os alle”, sagde Carapaz.

Annonce

 

En rytter, der derimod er sikker på at deltage i næste års Giro, er Peter Sagan. Slovakken var ligesom Carapaz til stede ved gårsdagens Giro-præsentation, og her blev det bekræftet, at den tidligere verdensmester vil debutere i Giroen i 2020.

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenNorske Tobias Foss indtager hurtigste tid med 9:00

Video

Video i artiklenMatthias Brändle med ny hurtigste tid: 9:09

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Annonce