Campenaerts i intense timerekord-forberedelser
11. februar 2019 17:32 af Andy PedersenFoto: Vincent Kalut, Jimmy Bolcina & Nico Vereecken / Photonews

Belgiske Victor Campenaerts regner med at få godkendt sit forsøg på at tage timerekorden til april og den intense forberedelse er i gang.

Rekordforsøget kommer til at stå i Aguascalientes i Mexico, som ligger højere over vandets overflade end så mange andre steder. Flere store ryttere har forsøgt sig i Mexico, herunder Ole Ritter, Eddy Merckx og i nyere tid også Thomas Dekker, Tom Zirbel, Dion Beukeboom og ikke mindst danske Martin Toft Madsen.

 

Campenaerts er dog villig til at tage sine forberedelser et ekstra skridt. Arenaen i Aguascalientes kan også bruges af motorcykler, og han fortæller i et interview med Wielerflits.nl, at han nu er på jagt efter en mexicansk motorcykelgruppe, som kan prøve at sætte luften i cirkulation i arenaen for at teste, om han kan hente nogle sekunder der.

 

Vigtigst af alt tilbringer han dog nu to måneder i Namibia i Afrika for at få varmen ind under huden.

 

”Det er et voldsomt ord at bruge, men jeg tror, at autistisk er det mest passende ord. Nu er jeg her i to måneder i varmen, og jeg bruger sauna hele tiden for at få min krop til at vænne sig til varmen endnu mere,” siger Campaenaerts til Wielerflits.nl.

 

Bradley Wiggins er den nuværende indehaver af timerekorden, da han i 2015 kørte hele 54,526 kilometer på Velopark i London.

DEL
DELTAG I DEBATTEN