Annonce

EKSKLUSIVT

'Byriels Brevkasse' - Lotto-danskeren besvarer jeres spørgsmål
05. april 2020 13:00Foto: Photo News
af Rasmus Brandt

Feltet.dks brugere fik tidligere på ugen mulighed for at stille spørgsmål til Rasmus Byriel Iversen (Lotto-Soudal). De spørgsmål svarer WorldTour-danskeren på i dag. Læs med i 'Byriels Brevkasse'.

Radio Tour, sæson 2, afsnit 7: Den moderne sportsdirektør og besøg af Lars Bak

SE FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ I MARTS

 

Rasmus Byriel Iversen (Lotto-Soudal) har haft en fascinerende vej til verdenstoppen.

 

Den 22-årige dansker valgte i 2018, at tage til Italien for at jage succes på landevejene. Det lykkedes i så høj grad, at danskeren året efter kunne trække i WorldTour-trikoten hos Lotto-Soudal.

 

Byriel Iversen er netop nu i gang med sin anden sæson hos det belgiske mandskab, og har indvilliget i at svare på Feltet.dks læseres spørgsmål.


Læs danskerens svar på jeres spørgsmål lige her.

 

 

Hvor meget kage spiser en WT-rytter?

Det bliver til en del i løbet af året. Holder næsten bagerstop på hver tur, så det bliver vel til minimum 300 kager på et år. Sig til hvis du mangler råd, om hvor man får den bedste kage.

Annonce

 

Hvilken kage er din favorit?

Når armene begynder at kilde lidt, og man er ved at ramme muren, findes der ikke noget bedre end en øretæve med masser af mørk glasur. Tryk her for at se et billede af en øretæve, der også kaldes en fransk snegl.

 

Hvis du ikke var cykelrytter, hvad ville du så arbejde med?

Hvis jeg ikke skulle have fortsat med at servere hotdogs på tanken, ville jeg nok arbejde som barista i en kaffebar og uddanne mig den vej. Måske ville jeg have min egen café.

 

Når man sidder i feltet, er det så sådan, at man kender alle de andre ryttere omkring sig, eller sidder man og tænker: Hvem er ham der?

Jeg kender mere eller mindre de fleste ryttere, men med 500+ WorldTour ryttere er det svært at kende alle. Men jeg tjekker altid startlisten inden hvert løb, for at se om der er nogen, jeg ikke kender

 

Byriels Iversen forrest på Frederiksberg Allé

 

Annonce

 

Hvor mange timer bruger du cirka på cyklen om ugen?

Det varierer meget, alt efter hvor jeg er i mine forberedelser. Lige nu bruger jeg omkring 15-20 timer på cyklen om ugen. I de mest intense perioder træner jeg op imod 35 timer i ugen.

 

Hvilke styrker vil du primært prøve at forbedre her i Covid-19 perioden? Spurt, enkeltstart, klatreevnerne osv.

Vil ikke have fokus på en specifik ting. Jeg bruger tiden til at koble af, så jeg er motiveret maksimalt, til når der skal trænes igennem op imod cykelløbene.

 

Med kontraktudløb i år og en pt. aflyst sæson, hvordan ser du så på din fremtid? 

Det er klart, jeg havde foretrukket at køre nogle gode løb nu og allerede skrive en ny kontrakt hurtigst muligt. Men jeg regner med at få nok tid til at vise mig frem, når det hele er overstået, og vi er i gang med et intensivt løbsprogram, hvor jeg forhåbentlig kan vise mig uundværlig.


På den positive side tror jeg heller ikke, at holdene kommer til at omrokere super meget, da unge talenter, der måske skulle tage steppet op og blive professionelle, nok skal vente et år mere, og det er mest dem, der kan tage min plads.

 

Kan du skrive noget om de store ryttere som Philippe Gilbert, Thomas De Gendt, Tim Wellens, Tiesj Benoot og John Degenkolb? Har de nogle fælles ”store-stjerner” kendetegn? Eller er de vidt forskellige?

De er alle individuelle individer. Nogle er meget gode til at lede og bruge mig til deres fordel, mens De Gendt eksempelvis foretrækker at gøre arbejdet selv.

 

Annonce

INFO
Rasmus Byriel Iversen
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: GP Jean-Pierre Monseré

Landevej

Optakt: GP Industria & Artigianato

Landevej

Video i artiklenOptakt: 1. etape af Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg Mads P. og Cort i første massespurt i Paris-Nice

Landevej

Video i artiklenFølg søndagens endagsløb i Belgien og Italien

Landevej

Fuglsang efter kamp mod overmagten: Top-5 havde været fedt

Landevej

Annonce