EKSKLUSIVT

Bregnhøj: Tre løbsdage i benene var til min fordel
05. april 2021 19:24Foto: BHS-PL Beton Bornholm
af Mathias Høj

Barske vejrforhold og tre løbsdage i benene stoppede ikke BHS - PL Beton Bornholms Mathias Bregnhøj i at køre sig til en topplacering i påskens sidste licensløb.

Annonce

De mange løbskilometer i påsken var mere en fordel end en hæmsko for BHS - PL Beton Bornholms Mathias Bregnhøj i mandagens licensløb i Aarhus.

 

Det fortæller han til Feltet.dk efter løbet.

 

Bregnhøj var en del af udbruddet i mandagens løb, der var præget af snebyger og kraftig vind. I finalen skulle han, William Blume Levy (coloQuick) og Morten Gadgaard (Team Sparkassen Vendsyssel) så spurte om sejren.

Se de sidste fem kilometer af Flandern Rundt

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

BHS-rytteren spurtede sig ind på tredjepladsen bag vinderen Blume Levy og afsluttede dermed en intens påske med fire cykelløb på fem dage. Og netop de mange cykelløb satte sine tydelige spor hos nogle ryttere, men ikke hos Bregnhøj.

 

”Det var et hårdt, og løbet skulle lige sætte sig. Det gik de første ti omgange med, hvilket vi også regnede med," siger Bregnhøj. 

"Mange var ved at være trætte efter fire cykelløb her i påsken, og når vejret var, som det var, så kunne det godt slå motivationen ud ved nogle ryttere. Jeg havde udset mig, at det kunne være til min fordel, at folk i dag havde tre løbsdage i benene.”


Mathias Bregnhøj (th.) har kørt hos BHS - PL Beton Bornholm siden 2017. Foto: Feltet.dk

 

BHS - PL Beton Bornholm var repræsenteret med tre ryttere i løbets udbrud. Udover Bregnhøj var Emil Toudal og Marcus Sander Hansen også med helt fremme i løbet.

Annonce

 

Dermed havde holdet bragt sig i en gunstig situation, men Bregnhøj ville gerne have haft mere ud af det gode forarbejde.

 

”Vi sidder rigtig flot med tre mand i udbruddet. Jeg er så ikke helt sikker på, at vi får det bedste ud af det, når Marcus (Sander Hansen, red.) bliver nummer fire. Men man skal ikke være utilfreds med en podieplacering, selvom vi naturligvis gerne vil vinde.”

 

”I påskens fire løb har det været kendetegnende, at vi har fået skabt nogle rigtig gode situationer for os selv, men vi har ikke helt fået de resultater ud af det, som arbejdet berettiger. Vi har en del nye på holdet, så der er også lige noget samarbejde, der skal bygges op.”

 

På grund af coronasituationen er der en uvished om, hvornår der igen bliver kørt cykelløb. Hvorom alting er ser Bregnhøj frem til især to løb på kalenderen, hvor han vil sigte efter at gøre det godt.

 

”Jeg håber rigtig meget, at vi skal køre Rhone Alpes Tour i slutningen af maj og Tour of Malopolska i Polen. Det er to løb med rigtig mange højdemeter, og det passer mig rigtig fint. Det er mine to mål på denne side af sommeren.”

Annonce

 

Netop de udenlandske løb er noget, som Bregnhøj savner at køre. Læs BHS-rytterens kommentar om at være en omstillingsparat cykelrytter i en tid med coronapandemi.

INFO
Mathias Bregnhøj
Nyheder Profil Resultater Statistik
BHS - PL Beton Bornholm
Nyheder Profil Ryttere Resultater
A-løb
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewRiwal-hollænder med store GP Herning-ambitioner

Landevej

Norsk succeshold trækker sig fra Alpe-løb

Landevej

Video i artiklenPogacar inden åbent Fléche Wallone: Mur de Huy er unik

Landevej

Optakt: 3. etape af Tour of the Alps

Landevej

Video i artiklenOptakt: Fleche Wallonne

Landevej

Video i artiklenFølg en travl onsdag med bjerge og ardennerklassiker

Landevej

Eksklusivt interviewDansk stortalent tæt på tyrkisk sejr: Jeg bliver måske lidt ivrig

Landevej

Annonce