EKSKLUSIVT

Blume om VM-oplevelse: Det er i en klasse for sig
24. september 2021 18:40Foto: Uno-X Pro Cycling
af Interview: Christian Frese - Artikel af Andy Pedersen

Han har været rundt i Europa til såvel junior-, U23- og seniorløb af forskellig vis, men dagens U23-VM i Flandern står tilbage som noget af det største, William Blume Levy har oplevet.

Annonce

Tour de l’Avenir, U23-Liège-Bastogne-Liège og EM er blot nogle af de ting, som coloQuick-rytteren har oplevet i sin korte karriere, men der var noget helt særligt over dagens VM.

 

Det fortalte han til Feltet.dks udsendte reporter efter løbet.

 

”Jeg synes, det var en kæmpe oplevelse at køre et VM i Flandern. Selvom vi ikke fik det resultat, vi håbede på, så er det, jeg tænker på lige nu, at det var en kæmpe oplevelse at køre det her løb,” fortalte Blume.

Blume: En kæmpe oplevelse med VM i Flandern

abonner på feltet på

 

”Det her står i en klasse for sig. Der var en helt unik atmosfære, og cykling i Flandern er bare noget helt særligt.”

 

Næste sæson bliver han professionel hos Uno-X Pro Cycling, og det er løb som disse, han senere kan trække på, når der bliver brug for erfaring.

 

”Det er helt klart en del af en udviklingsproces at køre sådan et cykelløb her, og man lærer noget, hver gang man kører cykelløb, så der er helt klart en masse ting at tage med videre,” siger han.

Annonce

 

I interviewet kommer Blume blandt andet også ind på, hvordan finaletaktikken kom på plads, og han fortæller her, at en stor føring endte med at koste, da finalen endeligt indtraf, og en frontgruppe skulle køres ind.

 

”Jeg laver en alliance med belgierne om at køre med, hvad der var. Vi kører med fuld gas, og franskmændene rykker på den stejle bakke,” siger han.

 

”Jeg kommer ned bagved, og jeg kommer aldrig til fronten igen, fordi jeg har taget en hård føring. Det var lidt det, der var at køre med,” siger han.

 

William Blume Levy sluttede i en gruppe bag frontgruppen efter det hårde arbejde, og kan notere sig en 81. plads, der dog kun ringe fortæller om, hvad hans kræfter blev brugt på. Du kan se det fulde itnerview med ham i toppen af artiklen.

 

Annonce

INFO
William Blume Levy
Nyheder
VM - U23
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Tempomaskine forlænger med WorldTour-hold

Landevej

Dansker forventer hård Tour: Ingen offdays

Landevej

Overblik: Sådan sluttede de danske herrer på verdensranglisten

Landevej

Tour-exit efter styrt: Nu forlader han WorldTour-hold

Landevej

Transferlisten 2021-2022 - WorldTour

Landevej

Video i artiklenTour-arrangører pressede på for teknisk enkeltstart i København

Landevej

Ikke udgået siden 2018: Jeg er lidt af en løbsnarkoman

Landevej

Annonce

ANNONCE