EKSKLUSIVT

Berling: Vi kørte et flot cykelløb trods de mange uheld
27. september 2018 19:49Foto: A.S.O.
af Mathias Høj Jensen, Innsbruck

Den danske juniorlandstræner Michael Berling var vidne til utallige uheld, da det danske mandlige juniorlandshold torsdag kørte VM i linjeløb. Selvom uheldene haglede ned over danskerne, kørte danske Frederik Wandahl en femteplads hjem, som ifølge Berling var rigtig flot.

Annonce

Samtlige dansker juniorryttere var på den ene eller den anden måde uheldige i torsdagens juniorlinjeløb ved VM i Østrig. Styrt, defekter og sygdom var alle tre elementer, der indgik i danskernes løb, men trods det, kørte de danske juniorer et flot cykelløb ifølge landstræneren.

 

”Vi har én rytter, der kommer igennem løbet uden uheld, og det er Frederik Wandahl. Han kører en rigtig flot femteplads hjem, og det syntes jeg, at vi kan være rigtig stolte af. Vi har været meget præget af uheld i dag, men kørte et rigtig flot cykelløb, hvor drengene forsøgte at hjælpe Frederik, efter at vi mistede Hindsgaul tidligt i cykelløbet,” fortæller Berling en smule slukøret til Feltet.dk.

 

Temperamentet kan hurtigt stige i sportsdirektørbilen, og specielt på en dag med uheld. Berling bevarede dog roen under dagens linjeløb og holdte fokus på at hjælpe sine danske ryttere.

 

”Det er cykelløb. Man har ikke tid til at være frustreret og sidde og tænke sig meget over det. Det vigtigste var at komme frem og hjælpe drengene, så godt man kan. Det er derfor vi er her.

 

Se resten af interviewet i videoen ovenfor.

INFO
Juniorlandsholdet
Nyheder
VM - Juniorer
Nyheder
DEL
KOMMENTARER

SENESTE

Søren Kragh bliver kaptajn i Amstel Gold Race

Landevej

Honoré på hospitalet efter styrt

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewRiwal sigter efter sejren i Holbæk

Landevej

Efter ny dopingsag: Wildcard-hold trækker sig fra Giro d’Italia

Landevej

Optakt til Demin Cup og Ladies Cup

Landevej

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Annonce