Bardiani henter gammel kending på WorldTouren tilbage
21. oktober 2020 08:40Foto: Bahrain McLaren
af Mathias Høj

Det italienske ProTeam, Bardiani CSF Faizanè, har skrevet under på en kontrakt med Enrico Battaglin fra den kommende sæson.

Annonce

I den kommende sæson skal Enrico Battaglin kører for det italienske ProTeam Bardiani CSF Faizanè.

 

Det bekræfter holdet i en pressemeddelelse.

 

I år har Battaglin kørt på WorldTouren hos Bahrain-McLaren, som tilbød ham en etårig kontrakt efter lukningen af Katusha-Alpecin. Nu forlader han cykelsportens øverste niveau til fordel for Bardiani, hvor han begyndte sin professionelle karriere tilbage i 2012.

Giro-klassiker! Battaglins vanvidsspurgt snyder Cataldo og Pantana på målstregen

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

”Jeg voksede op på dette hold, inden jeg skiftede til WorldTouren i 2016. Jeg er glad for mine fem års erfaring på øverste niveau, som jeg kan bringe med videre til Bardiani CSF Faizanè ved at hjælpe holdets unge ryttere. Talenter kan ofte blive ødelagt, hvis ikke de får den rette rådgivning,” siger Battaglin.

 

Holdmanager Bruno Reverberi ser frem til at nyde godt af Battaglins store erfaring på den største scene i cykelsporten.

 

”Han kommer tilbage til vores hold i en alder af 30 år med en meget vigtig erfaring. Hvis han viser os den rette indstilling, så vil han finde sin plads på holdet til at opnå de resultater, som han fortjener,” lyder det fra Reverberi.

Annonce

 

Battaglin begyndte sin karriere som stagiaire hos Bardiani i 2011, og året efter fik han en professionel kontrakt på holdet. Fire år senere rykkede han op på WorldTouren hos LottoNL-Jumbo, hvor han fik tre sæsoner.

 

Sidste år skiftede italieneren så til Katusha-Alpecin, men det schweiziske WorldTour-hold lukkede i slutningen af sidste sæson. Derfor skulle han ud at finde en ny arbejdsgiver forud for denne sæson, og her faldt valget på Bahrain-McLaren.

 

Battaglins skifte til Bardiani næste år kommer, efter han har kæmpet med at få høstet sine sejr de seneste år. Faktisk har han ikke vundet siden 2018, hvor han vandt 5. etape af Giro d’Italia foran Giovanni Visconti og Jose Goncalves. Derudover har han tidligere i karrieren også vundet det italienske endagsløb Coppa Sabatini.

 

Men under årets Giro d’Italia har den 30-årige italiener alligevel fået vist sig frem. I den første uge kørte han to top 10-placeringer hjem, mens han på gårsdagens 16. etape kørte sig på podiet efter en lang dag i udbruddet.

 

Onsdag skal Battaglin igen i aktion i Giro d’Italia, når han og resten af feltet skal ud på 17. etape. Læs mere om etapen i vores store optakt til 17. etape af Giro d’Italia.

Annonce

 

Se onsdagens etape med optakt fra klokken 11.30 på Dplay.

INFO
Bardiani CSF Faizane
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Transfer/forlængelse
Nyheder
Bahrain-McLaren
Nyheder Profil Ryttere Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenMatthias Brändle med ny hurtigst tid: 9:09

Video

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Annonce