Bahrain-Merida med stærk trup til Tour of Oman
12. februar 2019 16:54 af Rasmus BrandtFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Tour Of Oman har traditionelt været godt besat med stærke ryttere. I år har det dog skortet lidt med stjerner til løbet, da flere har valgt at køre Tour of Colombia eller Volta ao Algarve. Bahrain-Merida satser dog hårdt på løbet, og de har blandt andet udtaget Domenico Pozzovivo og Sonny Colbrelli.

Tour Of Oman har traditionelt været godt besat med stærke ryttere. I år har det dog skortet lidt med stjerner til løbet, da flere har valgt at køre Tour of Colombia eller Volta ao Algarve.

 

Ét hold der dog har valgt at satse meget på løbet er det arabiske hold Bahrain-Merida, der stiller til start med løbets måske største favorit: Domenico Pozzovivo.

 

Løbets rute ligger godt til italieneren, og især etapen til det efterhånden traditionelle Green Mountain bør bjergrytteren have sat et kryds ud for.

 

Holdet har også udtaget sprinteren Sonny Colbrelli, der personligt har udset sig flere etaper i løbet.

 

”I Oman er der udover de to sprinteretaper, to etaper med en afslutning opad hvor jeg håber på at lave et resultat,” Udtaler italieneren til holdets hjemmeside

 

Colbrelli kan se frem til konkurrence fra danske Magnus Cort, som formentlig vil gå efter mange af de samme etaper som italieneren.

 

Tour of Oman køres fra 16-21 februar

 

Bahrain Meridas trup til Tour of Oman:

Yukiya Arashiro,

Sonny Colbrelli

Andrea Garosio

Kristijan Koren

Antonio Nibali

Domen Novak

Domenico Pozzovivo

DEL
DELTAG I DEBATTEN