Armstrong: Sastre-sejr gav mig håb om ottende Tour-sejr
03. juni 2020 12:00Foto: Sirotti
af Andy Joachim Pedersen

Der var mange årsager til, at Lance Armstrong vendte tilbage til cykelsporten efter længere tids fravær i 2009, men den sidste dråbe i glasset kom fra Carlos Sastre.

Annonce

Det var muligvis det største comeback i cykelsportens historie, da Lance Armstrong vendte tilbage til cykelsporten efter fire års fravær i 2009.

 

Den tidligere Trek- og US Postal-konge returnerede efter længere tids overvejelser, og det afgørende punkt kom i sommeren 2008, det afslører han i en ny ESPN-dokumentar ifølge det spanske medie AS.

 

Her sad Armstrong på lige fod med mange cykelfans, herunder også en række danske cykelfans, i sofaen hjemme i stuen i sommervarmen. På skærmen kunne man se Bjarne Riis’ CSC-mandskab folde sig ud med Schleck-brødrene og især Carlos Sastre.

 

Spanieren gik hen og vandt Tour de France, og netop den sejr gjorde, at Armstrong selv fik forhåbninger til en, på daværende tidspunkt, ottende sejr i Tour de France.

 

”Jeg så 2008-udgaven af Tour de France, hvor Carlos Sastre vandt løbet. Jeg sagde til mig selv: ’Åh gud, Carlos Sastre?’. Derefter tænkte jeg, at hvis han kunne vinde Tour de France, så kunne jeg vende tilbage til cykling og vinde Touren endnu engang,” siger Lance Armstrong i dokumentaren på ESPN ifølge AS.com.

INFO
CSC
Nyheder
Discovery Channel
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Demare stortrives med sit tog: Vi har haft det sjovt

Landevej

Leadout-rytter griber chancen i Valencia

Landevej

Eksklusivt interviewAlpe-aktuelle Hulgaard: Vil gerne være mere komplet

Landevej

Overbevisende Vos: Amstel betyder noget

Landevej

Eksklusivt interviewTopplacering til Gudnitz giver bornholmske muligheder

Landevej

Motorcykler ramt af søm i Amstel Gold Race

Landevej

Eksklusivt interviewDansk teenager hjalp Sagan til sejr: Bare en fed dag

Landevej

Annonce