Annonce

Androni Giocattoli-rytter tester positiv for Covid-19
14. januar 2021 10:00
af Frederik Holst Pedersen

Den 22-årige Androni Giocattoli - Sidemec-rytter Jefferson Alexander Cepeda er blevet smittet med Covid-19 og må derfor opgive at deltage i det venezuelanske etapeløb Vuelta a Tachira, der køres fra søndag af.

Radio Tour, sæson 2, episode 35: Amerikansk cykelhistorie med René Wenzel

se mere cykling på

Når Androni Giocattoli - Sidemec-holdet starter sæsonen i Vuelta a Tachira på søndag bliver det uden Jefferson Alexander Cepeda.

 

Den 22-årige ecuadorianer er nemlig blevet smittet med Covid-19 og må derfor opgive at stille til start i det otte etaper lange venezuelanske etapeløb Vuelta a Tachira, hvor rytterens hold ellers havde store forhåbninger til den unge rytter.

 

”Jefferson Alexander Cepeda er desværre på afrejsedagen til Venezuela blevet testet positiv for Covid-19 efter en test i dennes hjemland Ecuador, hvor han trænede frem imod løbet. Jefferson har ingen symptomer,” skriver holdet i en pressemeddelelse og holdets direktør Gianni Savio fortsætter.

 

”Vi er kede af at høre, at Jefferson Alexander Cepeda er testet positiv for Covid-19 og trætte af det på vores holds vegne. Vi håbede nemlig, at han kunne ende på podiet i Vuelta a Tachira,” siger Savio.

 

Cepeda deltog i Giro d’Italia for sit italienske hold i sidste sæson. Her blev det dog ikke til nogle videre ophidsende resultater og en 18. plads på 16. etape var højdepunktet. 

INFO
Androni Giocattoli
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Vuelta al Táchira
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med fjerdeplads i flot sejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Historisk: Skjelmose smadrer dansk WorldTour-rekord

Landevej

Annonce