Amerikanske hold dominerer på enkeltstart i Colorado
18. august 2018 09:50 af Lasse Wedege PenningJonathan Devich/epicimages.us

Den svære enkeltstart i Colorado Classic endte i total dominans fra de amerikanske hold, særligt det lukningstruede UnitedHealthcare.

De seneste år har Gavin Mannion (UnitedHealthcare Pro Cycling) været blandt de stærkeste i de mange amerikanske etapeløb, men lige præcis Colorado Classic har han ikke kunnet brillere i på samme måde.

 

Det ændrede sig i aftes, da den formstærke amerikaner vandt den 16 kilometer lange kuperede enkeltstart i Vail på 2. etape. Holdkammeraten Serghei Tvetcov blev nummer to, mens Hugh Carthy (EF Education First-Drapac) tog tredjepladsen. Rækkefølge er nu også den samme i klassementet.

 

Rob Britton (Rally Cycling) var en af de første til at sætte en seriøs tid på den hårde enkeltstart, da han kørte over stregen i tiden 26.29. Joe Dombrowski (EF Education First-Drapac) smadrede den tid kort efter med 26.06, og Damien Howson (Mitchelton-Scott) slog også Britton suverænt, men han var to sekunder langsommere end Dombrowski.

 

Hugh Carthy var den næste til at vise sig frem, og han skar fire sekunder af Dombrowskis tid. Ingen kunne dog matche Mannion, da han kørte over stregen og var hele 25 sekunder bedre end sin landsmand. Tvetcov var den, som kom tættest på af de sidste startende, men han blev slået med 11 sekunder af holdkammeraten. Dermed tog Mannion sin suverænt største sejr til dato og overtog samtidig løbets førertrøje.

 

Niklas Eg (Trek-Segafredo) kørte en fin enkeltstart og er inden løbets sidste to etaper nummer 17 samlet, 1.10 efter Mannion.

DEL
KOMMENTARER