Alsidigt BMC-hold skal hjælpe Porte i Vueltaen
20. august 2018 12:26 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

BMC tager et stærkt hold med til Vueltaen, hvor målet er en topplacering til Richie Porte.

Richie Porte har ikke gennemført en Grand Tour i mere end to år. Alligevel bliver han enerådig kaptajn på BMC-holdet i det kommende Vuelta a España.

 

Holdet har netop offentliggjort truppen med Porte som frontfigur, men australieren er bevidst om, at han ikke er helt på samme niveau, som han var for et par måneder siden inden Tour de France.

 

”Selvfølgelig vil jeg gerne gøre det godt i min sidste Grand Tour for BMC, men man kan aldrig vide, hvordan formen er, når man ikke har haft en ideel optakt til et løb. Jeg har trænet godt siden styrtet i Touren, men jeg er ikke i lige så god form, som jeg var dengang,” siger Richie Porte.

 

Til at hjælpe sig i Spanien får han allrounderne Rohan Dennis, Alessandro De Marchi, Brent Bookwalter og Francisco Ventoso, mens Nicolas Roche, Dylan Teuns og Joey Rosskopf kan yde god hjælp i bjergene. Det er dermed et stærkt hold, som BMC har støvet op - spørgsmålet er bare, hvordan kaptajnen har det.

 

”Jeg vil tage løbet en dag ad gangen. Den sidste uge er ret hård, så det er ikke til at vide, hvad der sker, men vi har et godt hold med mange muligheder. Der er også den gullerod, at VM-ruten er bjergrig, så Vueltaen kunne være en god optakt dertil,” lyder det fra Porte.

For første gang i mange år åbner Vueltaen med en kort, individuel tidskørsel. Dette kan måske åbne døren for en tidlig førertrøje til holdet, hvis Rohan Dennis er i form.

 

BMCs hold til Vuelta a España:
Brent Bookwalter
Alessandro De Marchi
Rohan Dennis
Nicolas Roche
Joey Rosskopf
Dylan Teuns
Francisco Ventoso
Richie Porte

 

TAGER ROHAN DENNIS FØRERTRØJEN FRA START? VINDER PORTE LØBET? STIL DIT MANAGERHOLD!

DEL
KOMMENTARER