Ærgerlig Valverde: Kunne ikke følge Roglic
11. april 2021 10:00Foto: Sirotti
af Johan Hørstrup

Alejandro Valverde var med i det afgørende udbrud på sidste etape af dette år Baskerlandet Rundt. Den erfarne spanier kunne dog ikke følge med Primoz Roglic på Arate stigningen.

Annonce

Alejandro Valverde blev nummer tre på sidste etape af Baskerlandet Rundt. Den 40-årige spanier sad med i den gruppe der fik revet sig løs på nedkørslen inden Arate stigningen.

 

På trods af at han var med helt fremme, så kunne han dog ikke være med, da Primoz Roglic (Jumbo-Visma) for alvor lagde tryk på. Det var ikke helt, hvad den erfarne spanier havde håbet på.

 

”Jeg er virkelig ærgerlig over at jeg ikke kom med Roglic på den sidste del af Arate. Vi havde fået et fint forspring, men jeg kunne simpelthen ikke følge hans angreb. Havde jeg kunne det havde det været et helt andet løb,” fortæller han.

Se de sidste tre kilometer fra sidste etape i Baskerlandet

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Valverde endte med en samlet syvendeplads i det baskiske etapeløb. Movistar-rytteren har også en sejr i GP Indurain og en samlet fjerdeplads i Catalonien Rundt i denne sæson.

 

På trods af skuffelsen over ikke at kunne følge Roglic, så har løbet dog ikke været helt skidt for den tidligere verdensmester.

 

”Vi får et godt resultat med fra løbet. Vi kæmpede hele vejen, så vi kan bestemt være tilfredse med løbet. Nu ser vi fremad og fokuserer på næste løb,” fortæller spanieren.

Annonce

 

Lige som så mange andre løb, så har Baskerlandet Rundt også haft færre fans på vejene i år, grundet COVID-19. Valverde har dog følt de baskiske fans tilstedeværelse alligevel.

 

”Jeg har virkelig kunne mærke opbakningen fra fansene. På trods af pandemien, så kan man mærke dem, og det takker jeg for. Det har været en smuk uge her i Baskerlandet, og forhåbentligt så har fansene nydt løbet,” afslutter han.

 

Annonce

INFO
Alejandro Valverde
Nyheder Profil Resultater Statistik
Itzulia Basque Country
Nyheder Profil Resultater
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Eksklusivt interviewTopresultat til RYTGER-rytter i Frankrig: Det føles som en sejr

Landevej

WorldTour- og podiedominans: Så gode har danskerne været i 2021

Landevej

Eksklusivt interviewContador peger på Giro-favoritter: Han er i god form

Landevej

Eksklusivt interviewHonoré roser kaptajnerne: Vi er klar til den lyserøde kamp

Landevej

Marcus Sander hentede første sejr

Landevej

Rekordsættende Asgreen: Holdet er altid med fremme

Landevej

Hollandsk vidunder vinder endnu en gang: DSM med 1-2 i Belgien

Landevej

Annonce