Ackermann tilfreds trods andenplads
20. marts 2019 19:39 af Joachim Farshøj Isaak Papadopolous / Weitsprung

Pascal Ackermann var den helt store favorit, da Nokere Koerse i dag blev afviklet, men den tyske mester måtte til sidst nøjes med en andenplads efter Cees Bol. Ackermann var dog efterfølgende tilfreds med sin egen præstation.

Cees Bol vandt Nokere Koerse efter kæmpe styrt-kaos

se mere cykling på

Pascal Ackermann var, på trods af andenpladsen, glad for sin egen præstation i dagens Nokere Koerse.

 

Den tyske mester blev leveret næsten perfekt, da Nokere Koerse skulle finde dets vinder, men Ackermanns spurt blev alligevel en smule for lang, og han måtte til sidst se sig overhalet af en flyvende Cees Bol på den brostensbelagte opløbsstrækning. Alligevel var Bora-Hansgrohe-rytteren glad for præstationen.

 

”Det var et super hårdt løb. Jeg åbnede min spurt for tidligt, og derfor havde jeg ikke nok kraft til sidst. Jeg er dog tilfreds med min præstation. Tillykke til Cees Bol, han var den hurtigste i dag. Vi havde et virkelig stærkt hold i dag, og vi var i front næste hele løbet. Jeg vidste faktisk ikke noget om de mange styrt, og jeg tror, at vi havde lidt held, der hjalp os med at undgå disse,” fortalte Ackermann efter løbet.

 

Pascal Ackermann fik sidste år sit helt store gennembrud, da han med en fantastisk sommer bankede sin stjerne fast på den glimtende sprinter-himmel. Ackermann hentede, foruden sin tyske titel, sejre i Criterium du Dauphine, Romandiet-Rundt, Gree Tour of Guangxi, Polen-Rundt og flere store éndagsløb.

 

Den unge tysker har også allerede taget sæsonens første sejr, da han vandt Clasica Almeria efter en overbevisende spurt. Han forventes at skulle køre Giro d’Italia i år.

DEL
DELTAG I DEBATTEN