
"Jul i Feltet" har i dag besøg af en af Danmarks bedste kokke. Igennem 40 år har Thomas Castberg nemlig haft et tæt forhold til cykelsporten.
Annonce
Fik du set gårsdagens afsnit med Anders Mielke? Se det lige her.
Som mangeårig michelin-kok og cykelfan siden syv-årsalderen findes der næppe mange personer bedre til at sammenligne kokkebranchen og cykelsporten end Thomas Castberg.
I det femte afsnit af ”Jul i Feltet” fremhæver den 47-årige kok blandt andet en vis lighed i de to verdeners til tider macho-prægede kulturer.
”Nej (man kan ikke gå sukkerkold i et køkken, red.). Jeg tror, at det ligesom på en cykel. Du kan godt, men nej. Det må du gøre bagefter. Du kan gøre alt. Du kan også brække hænderne. Det er fint. Det klarer du bagefter. I rykket kører du rykket,” siger Castberg og kommer med egen erfaring.
”Jeg har engang fået hældt flydende fedtstof ud over min hånd, så alt huden blev skrællet af midt i et á la carte-ryk. Jeg skulle da på skadestuen - når rykket var ovre. Det er ikke, fordi vi ikke tager os af hinanden, men nu må vi lige koncentrere os om opgaven.”
Annonce
En udlægning og historie, som Matti Breschel sagtens kan genkende på vegne af cykelsporten.
”Det er jo totalt væddeløberen det der. Det er jo cykling.”
I det fulde afsnit kan du blandet andet også høre om Castbergs forhold til cykelsporten, om hans egen cykling gør noget godt for hans kokkekarriere, og om han har overvejet at blive kok på et cykelhold.
Og så fortæller Breschel om, hvordan han ”har opfundet en ny form for allergi” overfor en ganske almindelig råvare, der giver ham lige så ualmindelige reaktioner.
"Jul i Feltet" er produceret til Feltet.dk af Pro Cycling Quiz.
Annonce
SENESTE
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce