32 årige brite vinder første professionelle løb på Zwift
25. januar 2019 10:13 af Mads Søndergaard Jensen

Onsdag aften blev første afdeling af den professionelle løbsserie på Zwift afviklet. Løbet blev streamet live på Facebook. Det blev en rytter for Madison Genesis-holdet der løb med sejren.

Den amerikanske online cykelplatform er blevet et virkelig stort fænomen. Mange motionsister og professionelle kører Zwift om vinteren. På Zwift er det muligt at træne og køre cykelløb. Dette har været tilgængeligt for almindelige motionister i flere år. Nu er turen så kommet til de professionelle.

 

Kiss Super League er navnet på den første professionelle liga på Zwift. Til start er fire Pro kontinental-hold, Cofidis, Israel Cycling Academy, Novo Nordisk og Hagens Berman Axeon. Derudover er kontinentalholdene SEG Racing, Dimension Data U23, Canyon DHB p/b Bloor Homes, Team Wiggins Le Col, Hincapie Racing, Madison Genesis, Oliver´s Real Food Racing, Pro Race Sunshine Coast og Ribble Pro Cycling til start. Udover de professionelle hold, så har Zwift selv samlet to All-star hold, der hedder All-Stars og Academy Dream Team.

      

Første afdeling blev afviklet i Zwifts mest populære verden Watopia, hvor der blev kørt løb på ruten Volcano Climb Party, 40 kilometer med mål på toppen af vulkanen. Her slog briten Ian Bibby to Zwift All-Start ryttere i en tæt spurt.

  

Kiss Super League bliver afviklet over ti uger. I løbet af næste måned vil der også blive afviklet Zwift-liga for amatørhold. Her er der mulighed for at se flere danske Zwift-hold til start.

 

Øvrige resultater fra første afdeling kan ses her.

DEL
DELTAG I DEBATTEN