2021-udstyret på plads hos RYTGER p/b Cykeltøj-Online.dk
26. november 2020 07:00Foto: RYTGER p/b Cykeltøj-Online.dk
af Andy Joachim Pedersen

Team RYTGER p/b Cykeltøj-Online.dk har udstyret på plads til den kommende sæson, som byder på forlængelser og nye tilføjelser til udstyrspakken.

Annonce

Det danske juniorhold har fået en god portion af udstyrspakken på plads til den kommende sæson, hvor holdet endnu engang skal køre på Factor-cykler.

 

Holdet har forlænget deres to-årige samarbejde med Factor i yderligere to sæsoner og tager fra næste sæson Factor O2 Di2-modellen i brug.

 

”Factor HQ er stolt over at kunne være en del at det store talentarbejde som Team RYTGER powered by Cykeltøj-Online.dk laver,” siger tidligere cykelrytter John Ebsen, som er Global Sales Manager hos Factor i en pressemeddelelse.

Radio Tour, sæson 2, afsnit 30: Cykelcross-special med Sebastian Fini

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Foto: Factor-cyklen til den kommende sæson

 

Cyklen bliver udstyret med en elektronisk Shimano-geargruppe og skivebremser, mens det suppleres af en ny kontrakt med POC om hjelme og et tæt samarbejde med Nopins i England om enkeltstartsdragterne.

 

Målet er at optimere endnu mere på udstyrsfronten, som er en stor del af holdets DNA, fortæller ejer Morten Ravnkilde. Den rejse er Factor også glad for at være med på.

Annonce

 

”Som brand spiller vi kun en lille rolle i det store arbejde, men vi er stolte over at kunne bidrage til det store arbejde Morten Ravnkilde, ejer og sportsdirektør, laver og gør for udviklingen af pigecykelsporten i Danmark og Skandinavien,” siger han.

 

Tager et år mere i Campione
Ligeledes tager holdet endnu et år i Campione-tøjet til den kommende sæson, akkurat som i denne sæson, hvor holdet har kørt i to forskellige trøjer.

 

Foruden holdets normale trøje blev også holdets velgørenhedstrøje fra #ProjectOneCollection Pink Edition-projektet produceret gennem samarbejdet med Campione.

 

”Vi er meget glade for at forsætte samarbejdet med teamet i 2021, som vi ser som flagskibet inden for dansk pigecykling,” siger direktør i Campione, Filip Ravn Grønholt, i en meddelelse fra holdet.

 

Annonce

 

”Teamet viser tøjet frem på den bedste måde og er med til at sætte os på “kortet” som pige/dame cykeltøj leverandør,” siger han yderligere.

 

Ligeledes er der ros til holdet for at vise udstyret godt frem i de få løb, det er blevet til i den forgangne sæson, hvor juniorverdenen på kvindesiden var hårdt ramt af aflysninger grundet den globale sundhedskrise.

INFO
Team RYTGER powered by Cykeltøj-online.dk
Nyheder Profil Ryttere Resultater
Morten Ravnkilde
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Se alle Giro-etaper uden reklamer

Landevej

Video i artiklenSi o no? Brian Holm og Bastian Emil svarer på skarpe ja-nej-spørgsmål om cykelsporten

Video

Groenewegen: Nu får jeg mit gamle liv tilbage

Landevej

Video i artiklenChristopher Juul-Jensen sætter 8. hurtigste tid med 9:32

Video

Video i artiklenCastroviejo sætter hurtigste tid: 9:14

Video

Video i artiklenLIVE nu: Giroen er i gang!

Landevej

Video i artiklenEvenepoel: Jeg er glad for at være tilbage

Video

Annonce