Managerspil

Vuelta a España 2018
Spillet er Afsluttet.
Vis tidligere spil

Managerspil

Feltet.dk har i samarbejde med JJnet.dk A/S udviklet et online managerspil til cykelsporten, hvor du har mulighed for at få afprøvet dine evner som sportsdirektør for dit eget cykelhold.

Der vil køre et managerspil for hele sæsonen, men der vil også være mulighed for at deltage i andre konkurrencer, herunder et Giro d'Italia, Tour de France, PostNord Danmark Rundt og Vuelta a España managerspil.

I 2018 vil der også være spil til udvalgte etapeløb og klassikere. Du vælger selv, om du vil deltage i et, flere eller alle managerspil.Feltet.dks helårlige managerspil, Feltet.dk Tour, kører fra slutningen af februar til oktober, hvor over 120 af verdens største cykelløb er med samt 45 professionelle cykelhold. Alt i alt kan du vælge imellem næsten 1.000 cykelryttere.

Noget nyt er, at Feltet.dk vil lave forskellige spil til klassikerne og udvalgte etapeløb. Rytterlisten og priserne vil være de samme, som du kender fra Feltet.dks helårlige managerspillet.

SÅDAN DELTAGER DU:
Deltagelse i Feltet.dk's managerspil koster 69 kroner, mens det helårlige managerspil koster 79 kroner. Det eneste, der kræves for. at du kan deltage, er du opretter dig som bruger.  Du logger ind øverst til venstre på sitet. Du kan også tilmelde dig "Feltet.dk VIP klub" og få en række fordele ved at benytte hjemmesiden.

Når din profil er oprettet, kan du logge ind og vælge det spil, som du ønsker at deltage i. Du finder spillene i højresiden eller ved at klikke på "Opret managerhold" i brugermenuen. Du kan oprette flere hold til de forskellige managerspil. Det er ikke nødvendigt at deltage i alle konkurrencer i løbet af sæsonen for at vinde nogle af de mange præmier, idet hver konkurrence afgøres separat og har sine egne præmier. Feltet.dks managerspil gør det derfor helt individuelt, hvor meget tid, du vil lægge i hver enkelt konkurrence.

Feltet.dk har en godkendt licens i Danmark til at uddybe spil og er dermed underlagt Spillemyndighederne bestemmelser for udbud af spil. For at deltage i managerspillene skal du være over 18 år.  

Go' fornøjelse,
Feltet.dk.