REJSEGUIDE

Feltet.dk vil i år sætte større fokus på vores cykelrejser. Det vil vi gøre målrettet ved at optimere vores rejseguide og aktivt søge nye og spændende samarbejdspartnere. Vi har pt. et par nye tiltag i støbeskeen, så hold øje med "Rejseguiden"

 

Hvor vil du rejse hen?

Danmark

- Oplev Møns Klint fra en saddel

- Hotel Christiansminde - byder velkomme til det cykelglade folk

Frankrig

- Pt. ingen artikler

Italien

- Toscana i uge 17 2018

- Locanda Camera con Vista

Spanien

- Ride Base Tenerife

- Dandanell Bike Rental - Dansk cykeludlejning på Mallorca

- Calpe uge 16 i 2018

Tjekkiet

- Pt. ingen artikler

Tyskland

- Pt. ingen artikler

Østrig

- Zillertal – en topdestination for cykling

- Zugspitz Arena og Wildschönau - supplerer hinanden perfekt

- Grossglockner et bjergikon i Hohe Tauern

- Kleinwalsertal - gearet til at modtage cykelgæster

Facts om rejseguiden - bliv en del af den!

Skandinaviens førende portaler for cykelsport besøges dagligt af tusindvis af mænd, kvinder, drenge og piger – i alle aldre. Mange af disse er selv aktive ryttere og søger mod spændende udenlandsk cykelterræn, hvor de ønsker at overvinde sig selv, klargøre sig til den kommende sæson eller blot få sig en cykeloplevelse med hjem.

I 1. januar 2013 lancerede Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en Rejseguide for at gøre denne voksende gruppe opmærksomme på de tilbud og muligheder, som findes. Frem for at søge i timevis kan her danne sig et overblik over de mest attraktive cykelrejseselskaber. Rejseguiden er inspireret af den Skoleguide, som allerede findes på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.

Feltet.dk og Motionsfeltet.dk har gennemsnitligt ca. 33.000 daglige besøgende, hvoraf 60% er i alderen 30-60 år og dermed blandt de mest cykelrejselystne. De får på Rejseguiden en unik mulig for at finde og læse om cykelrejseselskaber og – muligheder – samlet på ét sted.

Ønsker du at blive et del af rejseguiden - så kontakt Motionsfeltet.dk på annonce@feltet.dk eller 51 55 89 66