Yderligere tre par præsenteret til 6-dagesløb i København
13. januar 2018 19:30 af Andy PedersenFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Arrangørerne bag det københavnske 6-dagesløb i Ballerup har offentliggjort tre navne over de sidste par dage, som også kommer til løbet. Blandt de tre par kan man finde vindere af World Cups, mere end ti 6-dagesløb og unge talenter.

Der er nemlig tale om tre meget alsidige par. Det første par kommer fra Irland og består af Felix English og Mark Downey, som bliver par nummer 12 i løbet. Det lykkedes for dem sidste år at vinde World Cup-afdelingen i Los Angeles, blandt andet foran Julius Johansen og Casper Pedersen, som repræsenterede Danmark ved selvsamme lejlighed.

 

Det andet par, som arrangørerne har offentliggjort er til gengæld med masser af erfaring. Her er der snak om belgiske Moreno De Pauw og hollandske Yoeri Havik. De to sikrede sig sidste år en tredjeplads i Ballerup, hvor specielt Havik har været af flere omgange. Førstnævnte er dog den mest vindende, da han har 13 sejre i 6-dagesløb i karrieren, de fleste af dem med Kenny De Ketele.

 

“Jeg er overvidst om, at Havik og De Pauw bliver et absolut toppar i Bilka 6-dagesløbet. Parret er fuldt på højde med 7’erne og de andre toppar,” siger sportslige ansvarlige Jimmi Madsen til løbets hjemmeside.

 

Det sidste par, som arrangørerne kan præsentere, er et ungt belgisk par, nemlig Robbe Ghys og Lindsay De Vylder, som er henholdsvis 21 og 22 år gammel. De to blev U23 verdensmestre i parløb tilbage i 2017, og begge kører desuden for det belgiske Sport Vlaanderen-Balois, når de kører på landevejene. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG