Yates: Det var optimale vejrforhold for en englænder
17. maj 2018 19:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Der var dramatik for alle pengene i finalen på dagens Giro d’Italia, hvilket potentielt kunne have kostet flere klassementsryttere afgørende sekunder. Det endte dog ikke sådan, hvilket også gjorde, at Simon Yates lykkedes med at forsvare sin førertrøje.

Mindre veje præget af regn på vej ind i små byer undervejs i finalen var noget, som gav splittelser og angreb i feltet. Undervejs var flere ryttere fanget nede bagved, men hele klassementet kom altså samlet til måls i gruppen, hvor Sam Bennett kunne fejre en flot sejr.

 

For Simon Yates gjaldt det udelukkende om at holde fast i førertrøjen, hvilket lykkedes trods angreb i finalen, som han følte, at han var nødt til at svare tilbage på.  

 

“Man kan vel sige, at disse vejrbetingelser var gode for en englænder - og så også for irske Bennett. Det var en meget svær finale. Jeg tror, at et par ryttere undervurderede finalen og mig selv inkluderet. Da Patrick Konrad og Rohan Dennis accelererede fulgte jeg efter, da jeg ikke var sikker på, hvem der ville køre væk. Det hele endte godt,” siger Simon Yates umiddelbart efter etapens afslutning.

 

Simon Yates fører med 47 sekunder ned til Tom Dumoulin og yderligere 17 sekunder derfra og ned til Thibaut Pinot.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk