World Cup: Bronze til Dideriksen - 4000-meter-holdet i finalen
11. november 2017 13:59 af Christian BergFoto: Sirotti

De danske farver blev for alvor vist frem ved førstedagen af World Cup-afdelingen i Manchester.

I går blev der kørt World Cup-afdeling på banen i Manchester, og det var med flere store danske præstationer. Både Amalie Dideriksen og 4000-meter landsholdet var helt med fremme i henholdsvis omnium og første runde i 4000-meter forfølgelsesløb.

 

Dideriksen tog nemlig bronzen i omnium, efter hun havde blandet sig i toppen i alle discipliner. Hun kunne dog ikke gøre noget ved amerikanske Jennifer Valente, der vandt, mens den forsvarende verdensmester, Katie Archibald, tog andenpladsen. I den samlede World Cup-stilling ligger den 21-årige dansker på andenpladsen, hvor Valente ligger i front.

 

For Casper Pedersen, Julius Johansen, Niklas Larsen og Casper Folsach blev første runde en stor succes, da de satte næstbedste tid på de fire kilometer i tiden 3:56.575. Det sikrede dem en plads i finalen, hvor de skal op imod Storbritannien, som var over fire tiendedele bedre end danskerne.

 

Foruden de danske præstationer blev det til sejr til Nikita Pannasenko i mændenes scratch, mens Tyskland vandt både mændenes og damernes holdsprint. Rachele Barbieri trak sig desuden sejrrigt ud af damernes Scratch. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk