Wellens: Det var det hele værd
12. august 2017 19:59 af Benjamin LillelundFoto: Sirotti

Tim Wellens vandt i dag sjette etape af BinckBank Tour, og det var en sejr, som var hårdt tiltrængt.

”Jeg er meget glad for denne sejr efter en svær periode og skuffelsen i Touren. Jeg har tit stået op klokken seks for at undgå varmen i Sydfrankrig, men hvis det fører til et godt resultat her, var det det hele værd.”

 

Sådan siger Tim Wellens til Lotto Soudals hjemmeside efter etapen, hvor han fik gjort op for at måtte forlade Tour de France i utide på grund af allergi, som han ikke ville modtage behandling for.

 

I afslutningen kom Wellens afsted sammen med Tom Dumoulin, og de kom altså til mål sammen og skulle afgøre etapesejren mellem sig. Den vidste den hårdføre belgier lige præcis, hvordan han gribe an.

 

”Min far tjekkede ruten ud i sidste uge, så jeg vidste, hvordan opløbet så ud. Jeg havde tænkt mig at komme ind i en lige linje og så spurte så hurtigt som muligt til stregen. Tom havde indikeret, at han ikke havde det helt godt, så jeg håbede på at slå ham,” forklarer Wellens.

 

Med sejren kravler Wellens samtidig op på andenpladsen i klassementet inden sidste etape i morgen.

 

”Jeg er nu fire sekunder efter Tom Dumoulin. Det er meget og alligevel ikke på samme tid. Det er ikke sådan, at jeg lige kan køre ham ud af hjulet, men der er en gylden kilometer, som kan spille ind,” afslutter Wellens.

 

Den gyldne kilometer er tre spurter på en enkelt kilometer, hvor der er et, to og tre bonussekunder. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG