Weening: Alle dage er gode at vinde på
19. maj 2017 22:50 af Nikolaj Corfitz Jensen

Pieter Weening er rigtig godt tilfreds med at have vundet dagens etape i Tour of Norway.

Den 19. maj 2016 vandt Pieter Weening anden etape af Tour of Norway og tog dermed førertrøjen, som han forsvarede resten af løbet. Præcist et år senere smagte han så i dag sejrens sødme på ny, da han kørte først over stregen på det norske etapeløbs tredje etape.

 

”Om der er noget særligt ved denne dato? Nej nej, slet ikke. Alle dage er gode at vinde på!” lyder det fra den karismatiske hollænder i en pressemeddelelse fra hans hold, Roompot-Nederlandse Loterij.

 

Weening satte det afgørende angreb ind med små tre kilometer til mål, men allerede inden da havde han været i aktion på en kort, skarp stigning.

 

”Jeg angreb sammen med Sander Armée, og blandt andre [Edvald] Boasson Hagen og Simon Gerrans kom med. De to sidstnævnte arbejdede meget i gruppen, så med tre kilometer til mål forsøgte jeg mig med et angreb.”

 

”Det var tungt at køre ude i vinden, og der var nogle hurtige fyre bag mig, men til sidst kunne jeg heldigvis holde dem bag mig.”

 

Præcist som i fjor udmøntede etapesejren sig i dag også i førertrøjen, som nu skal forsvares på løbets to resterende etaper.

 

”Selvfølgelig vil holdet forsøge at forsvare min føring, men tidsforskellene er ganske små. Armée og Gerrans er kun seks sekunder efter mig, mens Boasson Hagen er bagud med tolv. Det bliver to hårde dage, men alle på Roompot-Nederlandse Loterij vil give alt, for at vi kan tage førertrøjen med tilbage til Holland.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk