Viviani tager sin anden sejr i Italien
23. juni 2018 16:41 af Marcus Bjelskou Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Endnu en gang viste Elia Viviani sig overlegen og vandt holdets tredje sejr i det nye italienske løb Adriatica Ionica Race. 

På 4. etape blev dagens udbrud etableret efter de første 20 kilometer. Stanimir Cholakov (Trevigiani Phonix - Hemus 1896), Enrico Logica (Biesse Carrera Gavardo), Marco Tizza (Nippo - Vini Fantini - Europa Ovini), Andrea Toniatti (Italienske landshold), Nick van der Lijke (Roompot - Nederlandse Loterij) og Meiyin Wang (Bahrain-Merida) stak afsted. De fik oparbejdet et forspring på tre minutter og 30 sekunder. Enigheden i både udbruddet og feltet bidrog til at forspringet til de seks mand i front steg til fem minutter. 

 

Særligt Quick-Step Floors tog teten i feltet og holdt udbruddet i kort snor. Med den relativt flade etapeprofil og de mange sprinterhold, så havde udbruddet ikke megen chance for at overleve. Heller ikke de to grusveje inden for de sidste 30 kilometer kunne fravriste sprinterne chancen for at dyste om etapesejren. 

 

Niki Terpstra (Quick-Step Floors) prøvede med et enkelt angreb otte kilometer før mål, men han fik ikke hul, og den høje fart ind mod på den sidste del af etapen betød, at udbruddet blev hentet fem kilometer før målstregen. 

 

I spurten var Elia Viviani (Quick-Step Floors) hurtigst og vandt etapen foran Giacomo Nizzolo (Trek-Segafredo) og Vivianis egen holdkammerat Álvaro José Hodeg. 

 

Ivan Ramiro Sosa (Androni Giocattoli - Sidermec) beholdt sin førertrøje og ligner en sikker vinder af Adriatica Ionica Race, før morgendagens sidste etape, der ligner en for sprinterne. 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG