Viviani inden Milano-Sanremo: Føler mig bedre kørende
16. marts 2018 17:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Med Fernando Gavirias skade kommer Quick-Step til at satse en god bunke af deres penge på italienske Elia Viviani i morgendagens Milano-Sanremo, og hovedpersonen selv er overbevist om, at mandskabet kan gøre en god figur.

Det fortæller han i et interview med det italienske sportsmedie, Tuttobiciweb. Italieneren har fået en rigtig god sæsonstart med sejre i Tour Down Under, Abu Dhabi Tour og Dubai Tour, hvilket har betydet, at han føler sig klar til udfordringen.

 

Det bedste resultat i karrieren i den store italienske klassiker var sidste års 9. plads, men i år er anderledes, fortæller han selv. Allerede i Australien i starten af sæsonen følte han sig markant bedre på de mindre stigninger, trods at han endnu ikke havde idealvægten.

 

”Indtil videre har det været min bedste sæsonstart nogensinde. Allerede i Australien, hvor jeg vejede to kilo mere end idealvægten, havde jeg en god fart på bakker og små stigninger, hvilket normalt kræver et par løb. Jeg har også godt lead-out, og ni ud af ti gange kan jeg starte en spurt i en ideel situation,” siger Viviani til Tuttobiciweb.it.

 

Det bliver dog ikke let på nogen måde. Viviani siger, at mange regner med, at man bare kan nå langt i løbet, hvis man har den rette opbakning, men sådan er det aldrig i Milano-Sanremo. Han fortæller, at det kræver en god taktik, de rette ben og de rette omstændigheder foruden det gode mandskab bag sig.

 

”Med kun syv mænd til start vil det blive svært, men den vigtigste ting er at hjælpe hinanden, og jeg er overbevist om, at vi kan gøre det. Forårets ”Classicissima” [Milano-Sanremo red.] virker til at være noget, hvor alle kan gøre noget, men sådan er det aldrig,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG