Virtu Women med stærkt hold i Panne-Koksijde
19. marts 2018 20:05 af Andy PedersenFoto: Team Virtu Cycling Women

Kvindeholdene på WorldTouren skal i den kommende tid ud for en ny udfordring, når det berømte løb, Tre Dage ved Panne, for første gang skal køres som en del af netop WorldTouren for kvinder. Derfor er danske Team Virtu Cycling deltagende og dette med Christina Siggaard i topform.

Det bliver til flere af de velkendte passager fra herrernes løb, når Panne-Koksijde-området får besøg af nogle af international kvindecyklings fineste ryttere. Det er dog også et ukendt territorium for de fleste ryttere, hvilket højest sandsynligt kommer til at give et spændende løb.

 

"Det er svært at starte et helt nyt løb, da man ikke ved, hvordan holdene kører det. Normalt kigger man i historien, og så har du en ide om, hvordan det ender, men når du kører et løb for første gang, så ved du slet ikke, hvad der vil ske. Du kan kigge på herrenes udgave, men vi kører så forskelligt. Det er svært at sige, hvad der vil ske, så vi vil bare holde os til vores taktik," siger sportsdirektør Carmen Small i en pressemeddelelse.

 

Derudover fortæller Carmen Small, at holdet har fokuseret på at bringe den stærke enhed til løbet, som sammen skal forsøge at opnå nogle gode resultater og ikke mindst forsøge at nedbringe sandsynligheden for at blive fanget af dårlige omstændigheder.

 

"Vi har en stærk gruppe med til løbet. Vi er dog stadig nødt til at køre som en gruppe også, og som jeg sagde til pigerne efter Drenthe, så sker der sommetider bare ting i et cykelløb, og ting som styrt kan man ikke kontrollere. Men så længe de sidder i front, så er de sikrere, og når man er der på nøgletidspunkterne og rammer de vigtige selektioner,” siger Carmen Small.

 

Hvis holdet kan lykkes med den taktik, der er lagt på forhånd, og er gode til at holde sig ude af problemer, så er det slet ikke utænkeligt, at resultaterne skal komme dem til gode, mener Small.

 

”Jeg tror, at hvis vi kan gøre det, så kan vi lave et godt resultat. Vi har mange kort at spille på, alle kan gå i udbrud eller køre en spurt, så det kommer til at afhænge af, hvem der har det bedst på dagen, og så tager vi det derfra," siger Carmen Small.

 

Team Virtu Womens hold til Driesdaagse de Panne-Koksijde:
Mieke Kröger
Sara Penton
Christina Siggaard
Kasia Pawlowska
Emilie Moberg
Barbara Guarischi.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG