Virtu henter tidligere verdensmester
02. oktober 2017 10:46 af Benjamin LillelundFoto: Simon Wilkinson/SWpix.com

Katarzyna Pawlowska skal i den kommende sæson tørne ud for Team Virtu Cycling Women.

I 2018 får Team Virtu Cycling Women tilgang af en stor profil i form af polske Katarzyna Pawlowska, der er tidligere verdensmester i scratch og pointløb.

 

Notorisk har hun kæmpet med en masse skadesproblemer, men det, håber hun, er et overstået kapitel nu. Hun ser frem til at blive en del af holdet og være med til at tage det til et nyt niveau.

 

”Man kan se masser af potentiale i holdet. Det er nyt, men det fungerer allerede godt, og jeg tror på, at det hurtigt kan blive endnu bedre. Det er sjældent, du kan blive en del af et nyt hold, og være med til at udvikle det og se, hvor godt det kan blive," siger Katarzyna Pawlowska i en pressemeddelelse.

 

"Jeg håber, vi kan køre godt sammen og skabe et stærkt hold, hvor vi kan vise os frem som en enhed - køre sammen og vinde sammen. Hvis vi har et mål som hold, så er det meget nemmere at vinde løb - og så tror jeg også, at vi kan gøre det godt i holdtidskørslen,” forklarer hun.

 

I næste sæson vil Katarzyna Pawlowska satse på forårsklassikerne, selvom hun har før har haft dem som mål.

 

”Jeg har altid gerne ville gøre det godt i forårsklassikerne, men det har været svært, da jeg har været skadet i år, og sidste år var jeg med banelandsholdet. Så dem ser jeg frem til, fordi det bliver nogle nye løb for mig. Og så ser jeg selvfølgelig også frem til de polske mesterskaber," afslutter Pawlowska.

 

I Tour Cycliste Feminine International de l’Ardéche vandt Katarzyna Pawlowska i år to etaper.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG