Virtu henter dansk rytter hjem
04. oktober 2017 14:18 af Benjamin LillelundFoto: Feltet.dk

Trine Schmidt vender hjem til Danmark og kører næste år for Team Virtu Cycling Women.

I 2011 kørte Trine Schmidt for Team Garmin-Cervélo, inden hun satte karrieren på pause for at studere. Til DM i enkeltstart i 2016 gjorde hun comeback og fik sølv, hvilket kastede en kontrakt med Lotto Soudal Ladies af sig til denne sæson.

 

Nu tager hun så skridtet videre og bliver en del af det danske WorldTeam Team Virtu Cycling Women fra næste år.

 

”I år var et opstartsår for mig efter en længere pause på fem år, og her gav Lotto mig en god mulighed for at komme langsomt i gang og prøve mig selv af. Jeg skifter til Team Virtu Cycling, da jeg håber, at det kan være med til at løfte mig flere niveauer. Jeg har haft et læreår og fundet ud af, hvad jeg mangler," siger Trine Schmidt i en pressemeddelelse.

 

Trine Schmidt ser frem til igen at blive en dansk hold, hvor hun håber på at udvikle sig yderligere.

 

"Jeg kan mærke at niveauet er væsentligt højere, end da jeg kørte sidst, men jeg håber, at på holdet kan jeg også løfte mit niveau. Og så synes jeg også bare, at det er fedt med et dansk hold med et dansk islæt og nogle udenlandske ryttere. Det glæder jeg mig til," forklarer Schmidt.

 

I år har Team Virtu Cycling Women haft dansk islæt i form af Pernille Mathiesen, Camilla Møllebro, Louise Norman Hansen, Jannie Sand og Christina Siggaard. Mathiesen og Møllebro forlader holdet efter denne sæson, mens de tre sidstnævntes fremtid endnu ikke er offentliggjort. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG