Virtu forlænger med tempotalent
09. oktober 2017 10:42 af Benjamin LillelundFoto: Oliver Grenaa Visuals

Niklas Larsen er også i den kommende sæson at finde på Team Virtu Cycling.

Den 20-årige Niklas Larsen, der er udpræget tempospecialist, har forlænget sin kontrakt med Team Virtu Cycling til den kommende sæson. Det kan det danske kontinentalhold oplyse i en pressemeddelelse.

 

Larsen kommer dermed til at køre sin tredje sæson for Team Virtu Cycling og skal her fortsætte sin udvikling, som blandt andet har ført til flere sejre i A-klassen i år.

 

”Der er mange ting, jeg synes har fungeret godt i år. Jeg har fået frihed til at arbejde med de ting, jeg følte kunne gøre mig bedre, og også i forhold til min skade at komme stille og roligt tilbage. For at kunne udvikle mig videre og arbejde med mig selv føler jeg, at jeg skal blive i de samme rammer," siger Niklas Larsen i en pressemeddelelse.

 

"I år gik ikke helt op med mine forventninger, da jeg blev skadet, og det er selvfølgelig ærgerligt, men til sidst gik det alligevel rigtigt godt. Jeg omstillede mine forventninger, og dem fik jeg opfyldt her sidst på året. Det var lidt den sæsonafslutning, jeg havde håbet på.”

 

Næste års største målsætning bliver U23-VM i Østrig, men på en hård rute kræver det en stor omstilling.

 

"Jeg vil jo gerne med til U23-VM. Det bliver hårdere næste år, og det kræver mere af mig over hele linjen, men det vil jeg også arbejde på, og det er en målsætning, jeg har for mig selv. Og så er der også DM i enkeltstart, som jeg vil se, om jeg kan ramme rigtigt," forklarer Larsen.

 

Niklas Larsen skal over vinteren holde formen ved lige på banen. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG