Virtu Cycling Women henter hurtig italiener
27. september 2017 12:34 af Christian BergFoto: Oliver Grenaa Visuals

Barbara Guarischi har sin underskrift på en etårig aftale med det danske WorldTour-hold.

Tidligere på året var Team Virtu Cycling Women ude at forstræke sig til næste sæson, da de hentede norske Katrine Aalerud og den hurtige Emilie Moberg. Nu har det danske WorldTour-hold så været ude at forbedre truppen yderligere.

 

De har nemlig skrevet kontrakt med spurtstærke italiener, Barbara Guarischi, der skal køre på Team Virtu Cycling Women i den næste sæson. Italieneren har haft et par svære år på Canyon SRAM Racing, men nu er hun klar til at vende tilbage til fordums styrke.

 

”Jeg har haft to år, der ikke har levet op til mine forventninger. Jeg vil tilbage til, hvor cykling er sjovt igen, og hvor jeg nyder at køre. Det har været for meget arbejde, arbejde, arbejde. Jeg skal finde det sjove igen," siger Barbara Guarischi i en pressemeddelelse.

 

”Personligt vil jeg gerne tilbage og kæmpe med om sejren. Det er altid en god følelse, og som alle, så elsker jeg at vinde. Det er lige meget, om det er et lille eller stort løb. Hvert løb er vigtigt, men ingen er nemme at vinde."

 

Guarischi har tidligere taget en etapesejr i Giro Rosa, hvor hun overspurtede flere store ryttere. I la Route de France 2014 blev det også til en spurtsejr, og denne gang var det topsprintere som Jolien d'Hoore og Kirten Wild, der blev sat til vægs. Sportsdirektør Carmen Small håber på, at hendes kommende rytter kan genfinde det høje niveau.

 

”Barbara har på trods af sin alder masser af erfaring, og så har hun kvaliteter, der kan bruges i alle typer løb. Hun formår at køre på bakker, på det flade og så er hun lynhurtig i spurten. Jeg er sikker på, at hun nok skal komme til at vinde løb i 2018,” siger Small.

 

”Hun bliver en af vores kaptajner i 2018, men ikke kun på resultatfronten, men også som en lederfigur for de yngre ryttere både i og udenfor løbene. Jeg er utroligt glad for at have fået hende med på holdet, og hun kommer helt sikkert til at bevise sit værd.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG