Vingegaard: Bedre kørende end sidste år
10. december 2017 15:39 af Christian BergFoto: coloQuick-CULT

Det danske talent er endelig ved at kommet sig over sit brækkede lårben.

Jonas Vingegaard var godt kørende i foråret, inden han i maj måned fik resten af sin sæson ødelagt, da han brækkede lårbensknoglen. Forinden var han blevet nummer to i GP Viborg, nummer syv i Ringerike GP og femmer i Sundvolden GP, men så indtraf uheldet.

 

Den unge dansker nærmer sig mere og mere fuld styrke, og han er næsten helt klar igen. ColoQuick-CULT-rytteren håber på, at han kan finde helt tilbage til sit niveau, og Vingegaard føler, at han følger den rette kurs.

 

”Styrkemæssigt har jeg været ret stærkt på de samlinger, vi har været på, men det finder man først rigtigt ud af til det nye år. Jeg håber selvfølgelig at have det samme niveau eller endnu bedre. Det har taget lang tid at få styrken på niveau igen, og jeg mangler stadig lidt på venstre ben, der har haltet lidt efter, men det begynder at gå den rigtige vej,” siger Vingegaard til Feltet.dk.

 

”Wattmæssigt ved jeg ikke rigtigt, hvor det ligger i forhold til sidste år, men jeg føler, at jeg på nuværende tidspunkt er bedre kørende end sidste år,” afslutter Vingegaard.

 

Se hele interviewet med Jonas Vingegaard herunder.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG