Villumsen fortsætter hos Virtu
26. oktober 2017 15:49 af Benjamin LillelundFoto: Det skæve cykelhjul

Linda Villumsen og Team Virtu Cycling Women har forlænget samarbejdet til næste sæson.

Midt i sæsonen kom Linda Villumsen til Team Virtu Cycling Women, hvor hun blandt andet kørte en samlet femteplads hjem i Boels Rentals Ladies Tour.

 

Villumsen har fået et godt indtryk af det danske WorldTeam, så nu har hun besluttet sig for at fortsætte sin karriere på holdet.

 

”Jeg synes hele Virtu-projektet er super spændende, og at være en del af et helt nyt koncept samt at være med til at udvikle det her hold er en rigtig god mulighed for 2018, synes jeg. Der er nogle nye signings, som gør holdet super stærkt og meget mere konkurrencedygtigt, hvilket bliver godt," siger Linda Villumsen i en pressemeddelelse.

 

Villumsen blev for to år siden verdensmester i enkeltstart, og i år var hun med til at køre en femteplads hjem for Team Virtu Cycling Women til VM i holdtidskørsel. Den placering skal forbedres næste år.

 

"Sidst på året er der igen VM i TTT, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg godt kan lide det event, og måske kan vi være med helt fremme i 2018. Men holdet giver mig også lov til at sætte mine personlige mål, og Commonwealth Games i april er nok sæsonens højdepunkt for mig," siger Linda Villumsen afslutningsvis.

 

Linda Villumsen er udset til at være en af kaptajnerne på Team Virtu Cycling Women næste år.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG