Verdens bedste crossryttere er klar til Danmark
16. november 2017 18:55 af Christian BergFoto: UCI/Graham Watson

Når der skal afholdes World Cup i Bogense, bliver det med alle de bedste ryttere til start.

På søndag afholdes et af årets største cykelevents i Danmark, når der skal afvikles cykelcross-World Cup i Bogense. Her kommer alle de største navne i verden til start, og de store danske navne som Annika Langvad, Simon Andreassen og Sebastian Fini skal også i aktion.

 

Hos mændene skal Mathieu van der Poel forsøge at fortsætte den dominans, som han har demonsteret gennem hele sæson. Den belgiske verdensmester Wout Van Aert ligner førsteudfordreren, men også Lars van der Haar og Laurens Sweeck er blandt dem, der skal forsøge at besejre den suveræne hollænder.

 

Hos kvinderne ligner det et tæt løb med den regerende belgiske verdens- og europamester Sanne Cant som favorit sammen med den teknisk sublime hollænder Sophie de Boer og dennes fysisk stærke landsmand Maud Kaptheijns.

 

Også de amerikanske ryttere vil kunne blande sig i toppen hos kvinderne, hvor i alt 14 nationer vil stille ryttere til start. Fra Australien over Canada og USA til Italien og Sverige. Hos mændene er der også asiatisk islæt i skikkelse af japaneren Yu Takenouchily, og her er der tale om dagens største felt på i alt 67 ryttere fra 15 lande med Belgiens 18 mand som den absolut største trup.

 

Danmark stiller med 32 ryttere fordelt på otte i mændenes række, samme antal hos kvinderne, syv i herre U23 og ni i mændenes juniorrække.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk