Vanthourenhout og Cant vandt i Lebbeke i Belgien
25. februar 2018 06:40 af Mathias Høj Foto: Thomas Nyhus / Rawshooter

Michael Vanthourenhout og Sanne Cant vandt begge lørdag sæsonens næstsidste cykel cross-løb i Lebbeke i Belgien. 

Efter et overstået verdensmesterskab i Valkenburg blev der lørdag kørt det næstsidste cykel cross-løb i dette års sæson. Den nykårede verdensmester Wout Van Aert stillede ikke til start ved lørdagens løb i Lebbeke, da belgieren skulle køre Omloop Het Nieuwsblad. Hollænderen Matieu van der Poel var heller ikke til start, da løbet udelukkende var for belgierer.

 

Med disse to profiler ude af billedet, så Vanthourenhout muligheden og greb den på overlegen vis. Den 24-årige belgier vandt med hele 39 sekunder til Tim Merlier på andenpladsen, mens Laurens Sweeck måtte tage til takke med en tredjeplads 59 sekunder efter Vanthourenhout. En sejr, der kommer ovenpå et fornyeligt afsluttet verdensmesterskab i Valkenburg, hvor Vanthourenhout sluttede to’er med over 2 minutters margin til Wout Van Aert. Sidste års løb i Lebbeke blev Vanthourenhout besejret af storebror Dieter Vanthourenhout.

 

Hos kvinderne var verdensmesteren Sanne Cant markant stærkest, og den 27-årige belgier kunne endnu engang række armene i vejret over målstregen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG