Vanmarcke: Jeg tror stadig på en stor sejr
07. januar 2018 18:20 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Sep Vanmarcke håber på at vinde en stor klassiker i den kommende sæson. Han har tidligere været tæt på med podieplaceringer i både Flandern Rundt og Paris-Roubaix. 

Siden Vanmarcke (EF Education First-Drapac) slog én af de største klassikerstjerner nogensinde, Tom Boonen, i en direkte duel i 2012-udgaven af Omloop Het Nieuwsblad, så var han af mange udnævnt til at være den belgiske arvtager til netop Boonen. 

 

Sejren er dog siden hen udeblevet, selvom han altid er blandt de stærkeste, hvilket også kan ses på resultatlisterne, hvor han både har podieplaceringer i Flandern Rundt og Paris-Roubaix. Sidste år var han dog ganske usynlig i de store klassikere.

 

"Jeg blev ramt af sygdom. Så snart de store profiler åbnede op, kunne jeg simpelthen ikke køre med," siger belgieren til belgiske Sporza.

 

Perfekt vinterforberedelse

Sep Vanmarcke håber ikke, at han igen bliver ramt af sygdom. Indtil videre er forberedelserne da også gået som ønsket.

 

"Jeg har haft en god vinter, hvor jeg problemfrit kunne gøre alt, jeg ønskede at gøre. Efter et år uden resultater, ville en podieplacering da også være rart. Jeg håber dog det bliver på det øverste skridt."

 

Sep Vanmarcke tørner ud for EF Education First-Drapac, der har mistet en stor klassikerprofil i Dylan van Baarle. Til gengæld har holdet hentet Mitch Docker og Sacha Modolo, der sammen med Vanmarcke, Sebastian Langeveld, Taylor Phinney, Tom Van Asbroeck og udgør et rigtig stærkt klassikerteam. 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG