Van der Poel forlænger kontrakten i OL-satsning
27. december 2017 17:04 af Christian Berg

Crosssportens største stjerne vil frem mod OL tørne ud for sit nuværende hold.

Over de seneste år har Mathieu van der Poel udviklet sig til verdens bedste cykelcrossrytter, hvilket han igen beviste med gårsdagens World Cup-sejr i Heusden-Zolder. I dag kunne hollænderen så offentliggøre endnu en positiv nyhed, da han har forlænget sin kontrakt med Beobank-Corendon.

 

Van der Poel fortsætter på holdet, der i næste sæson bliver kendt som Corendon-Cricus, til og med 2010. Europamesteren i cykelcross satser stærkt på OL i mountainbike i 2020, og han føler, at han bedst opnår succes, hvis han bliver, hvor han er.

 

”Jeg har haft det godt på dette hold i årevis. Det var derfor en logisk beslutning at skrive under. I de kommende år vil jeg udvikle mig yderligere som rytter og skubbe mine grænser. Det er jeg og holdet helt enige om, og det er meget vigtigt for mig,” siger Van der Poel på holdets hjemmeside.

 

”Mit program er planlagt mod de Olympiske Lege i 2020. Det er det, som top mountainbike handler om, og forberedelsen starter lige efter cykelcross-sæsonen. Den 10. marts kører jeg min første World Cup-afdeling i Stellenbosch, og jeg vil under normale omstændigheder køre hele World Cuppen.”

 

Mathieu van der Poel fører cykelcross-World Cuppen suverænt i denne sæson.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG