Van Baarle med store drømme hos Team Sky
15. januar 2018 17:00 af Andy PedersenFoto: Team Sky

Dylan van Baarle står om kun ti dage foran sin debat på sit nye britiske mandskab, Team Sky. Her håber han for alvor at få tur i sin karriere, som centrerer sig omkring blandt andet klassikerløbene. Van Baarle er lidt rytteren, som kan lidt af hvert.

Han har tidligere vist gode takter på enkeltstarter og i kortere etapeløb, herunder Tour of Britain, som han vandt tilbage i 2014, men det ændrer dog ikke på, at klassikerne i Belgien i forårssæsonen er det, som har fundet vej til hollænderens hjerte.

 

Den 25-årige van Baarle startede sin spæde cykelkarriere som en del af det daværende Rabobanks kontinentalprogram, inden han tog fire sæsoner hos Slipstream Sports cykelhold, som i hans periode hed henholdsvis Garmin-Sharp og Cannondale.

 

”Klassikerne betyder meget for mig. Når jeg lever i Holland, som er tæt på Belgien, har jeg altid set klassikerne. Det skabte ligesom en form for kærlighed til dem. Jeg håber, at jeg engang kan komme på podiet, og måske en dag øverst,” siger han i et videointerview fra træningslejren med hans nye hold.

 

Blandt meritterne på resultatlisten kan findes en fjerdeplads i Flandern Rundt, ”De Ronde”, og det håber han, at han kan veksle til et bedre resultat en dag.

 

”For at vinde Flandern Rundt eller Paris-Roubaix, så er man nødt til at have noget held, specielt i Roubaix. Alle brikkerne i puslespillet skal falde på plads den dag. Hvis man har en dårlig dag, så kan man ikke komme på podiet alligevel,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk