Valverde: Jeg kunne sidde med uden de store problemer
16. juni 2018 21:30 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: A.S.O. / K. Edwards

Alejandro Valverde tog i dag sin 10. sejr i sæsonen med relativ lethed, da han afviste konkurrenternes angreb og efterfølgende vandt spurten på Rute d’Occitanies kongeetape.

Alejandro Valverde blev i april 38 år, men igen i dag viste spanieren, at hans relativt høje alder på ingen måde påvirker ham. Sejren på Rute d’Occitanies kongeetape blev nemlig taget forholdsvis nemt, indrømmer han selv.

 

”Det var en hård etape på grund af vejret, men eller var der ikke de store problemer. Da Navarro, Elissonde og jeg kørte, kunne jeg sidde med uden de store problemer, også selvom der blev angrebet,” forklarer Movistar-rytteren i en pressemeddelelse fra sit hold.

 

”Senere blev vi enige om, at det var bedst at samarbejde indtil finalen. Der forsøgte de så igen at sætte mig, da de vidste, at jeg ville være hurtigst i spurten, men jeg var i stand til at følge dem og tage sejren.”

 

Med sejren kom også løbets førertrøje, og blot en etape resterer, før Valverde kan sætte kryds ved Route d’Occitanie som den perfekte Tour-forberedelse.

 

Mens morgendagens etape er lettere end den, som ’Bala’ netop har gennemført, ser han udfordringer på den hårdt kuperede rute.

 

”Søndagens etape bliver en svær en af slagsen, hvor vi virkelig kommer til at arbejde for at forsvare denne trøje. Jeg får brug for et stærkt hold omkring mig, så det er heldigt, at drengene har været så godt kørende. Personligt er jeg bare glad for den gode form og flydt med selvtillid frem mod i morgen og det store mål i juli.”

 

Sejren var Alejandro Valverdes 10. i sæsonen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG