Valverde: En WorldTour-sejr betyder meget for mig
25. februar 2018 14:26 af Andy PedersenFoto: Movistar Team

Der var linet op til en meget spænende finale på dagens afsluttende etape af Abu Dhabi Tour. Dog var der ingen over eller ved siden af den spanske superstjerne Alejandro Valverde, som kunne fejre sin nummer 100 og 101 i karrieren.

Han lykkedes nemlig med at vente tilpas længe i finalen, før han satte hans sædvanlige dræberhug ind mod colombianske Miguel Angel Lopez. Da han først havde angrebet, valgte Lopez at følge efter spanieren og danne gruppe med ham.

 

Efterfølgende på vej op af Jebel Hafeet valgte Lopez flere gange at forsøge at øge sit tempo for at smide spanieren af, men han sad lige i baghjulet på colombianeren indtil etapen skulle afgøres. Dermed viser Valverde, at formen for alvor er god frem mod Ardennerklassikerne om halvanden måned.

 

”Jeg er meget glad. Jeg vil først og fremmest gerne takke holdet, som har været helt sensationelle igennem hele Abu Dhabi Tour. I dag var vi igen meget opmærksomme, fordi det blev meget kompliceret grundet vejret og vinden, men det glæder mig med en WorldTour-sejr,” siger Valverde ifølge Esciclismo.com.

 

Valverde kommer til at køre Tour de France til sommer, hvor Movistar har meldt ud, at spanieren kommer til at udgøre en kaptajn-trio sammen med Mikel Landa og Nairo Quintana. I dag satte han altså feltet helt på plads.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG