Valgren skal køre gadeløb i Aalborg
12. juni 2018 12:00 af Christian BergFoto: Sirotti

Arrangørerne håber på at få lokket endnu en stjerne med til Spilnu.dk Grand Prix.

Når det nordjyske gadeløb, Spilnu.dk Grand Prix, køres fredag aften d. 24 August 2018, bliver det med deltagelse af årets Amstel Gold Race-vinder, nordjyske Michael Valgren. Udover sejren i Amstel Gold Race er det i år blevet til sejr i Omloop het Nieuwsblad samt en fjerdeplads i Flandern Rundt.

 

Valgren har kørt løbet før, og han ved derfor, hvad han skal forvente af løbet i Aalborgs gader. Faktisk vandt han tilbage i 2015, hvilket han skal forsøge at gentage i årets udgave.

 

”Jeg glæder mig til komme hjem til Nordjylland og køre cykelløb i Aalborg City foran alle mine mange danske fans efter årets Tour de France. Jeg har tidligere kørt Spilnu.dk Grand Prix, og det er altid en fornøjelse at stille til start i cykelløbet, som er kendt for at være et meget professionelt arrangeret cykelløb med tusindvis af tilskuere på ruten,” siger Valgren i en pressemeddelelse.

 

Michael Valgren har i år markeret sig som en af cykelsportens allerstørste profiler med sin sejr i Amstel Gold Race, ligesom hans øvrige resultater taler for sig selv. Derfor er arrangørerne meget glade for at få den danske Astana-rytter til start, og de håber, at de også kan få en udenlandsk profil til Aalborg.

 

"Vi har tidligere haft store stjerner som Alberto Contador samt Alessandro Petacchi til start i gadeløbet i Aalborg. Min drøm er, at jeg kan finde den nødvendige økonomisk opbakning fra det lokale erhvervsliv til at få en stor udenlandsk profil til start, og ja en dag står vinderen af Tour de France her også. Det er fortsat det ultimative mål for mig personligt. Det hele falder dog på timingen af rytternes løbskalender, samt at der kan findes den nødvendige økonomisk opbakning,” siger arrangør Jonas Mikkelsen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG