Valgren efter stor sejr: Jeg skulle angribe
24. februar 2018 16:51 af Jesper Johannesen Foto: Sirotti

Michael Valgren viste stor klasse i dag med en flot WorldTour-sejr, da han vandt den store belgiske klassiker Omloop Het Nieuwsblad.

26-årige Michael Valgren tog i dag en fantastisk flot sejr, da han vandt det prestigefyldte endagsløb, Omloop Het Nieuwsblad. Med flere angreb lykkedes det danskeren at slippe væk med knap to kilometer til mål. 

"Efter Muren kom vi væk i en stor gruppe med tre af vores folk," forklarede Michael Valgren efter sejren i det officielle vinderinterview. 

Udover Michael Valgren havde Astana også Oscar Gatto og Alexey Lutsenko med i frontgruppen, som også talte store navne som Greg van Avermaet og Sep Vanmarcke med flere. 

"Vi skulle gøre noget, for der var huritge folk i gruppen. Gatto og Lutsenko er hurtige, så jeg skulle angribe," forklarede danskeren. 

"Jeg slog kontra på Sep Vanmarcke. De tøvede i fem sekunder, og så var jeg væk. Det var hårdt, men jeg vandt," smiler Astana-rytteren tydeligvis udmattet efter de hårde strabadser i kulden.

Cancellara gav råd forud for løbet
Michael Valgren påpeger også, at han gerne vil gøre det godt i Flandern Rundt, hvor han sidste år fik debut. 

"Jeg vil gerne være med i løb som Flandern Rundt. Sidste år var jeg med for første gang, hvor jeg blev nummer 11. Jeg passer godt til disse løb," lød det fra Thyboen. 

Et af de navne, som har gjort det allerbedst de seneste årtier i klassikerne er schweizeren Fabian Cancellara. Michael Valgren fortalte, at han havde snakket med "Spartacus" forud for årets Omloop Het Nieuwsblad. 

"Du skal også have held. Det er stressende, men sjovt. I går så jeg Flandern Rundt fra 2010 og så Fabian vinde. Jeg talte med ham for tre uger siden i Monaco. Så måske er det ikke helt tilfældigt, at jeg vandt i dag," sluttede danskeren velfornøjet og træt. 

Det var Michael Valgrens første WorldTour-sejr i karrieren. Tidligere har danskerne også vundet PostNord Danmark Rundt, det danske mesterskab og blevet toer i Amstel Gold Race.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG