Ung BMC-belgier ser frem til Paris-Roubaix
14. december 2017 22:30 af Andy PedersenFoto: CauldPhoto

Den kun 22-årige talentfulde belgier Nathan Van Hooydonck kan se frem til sin første fulde sæson som professionel cykelrytter hos BMC Racing Team. Han blev i maj i år rykket op til førsteholdet fra deres udviklingshold, og han skuffede i særdeleshed ikke.

Efter at være blevet rykket op på WorldTour-mandskabet imponerede den unge rytter ved blandt andet at blive nummer fem ved de belgiske mesterskaber bag Oliver Naesen, Sep Vanmarcke, Jasper Stuyven og Jens Keukeleire. Han sluttede foran ryttere som Tim Wellens, Yves Lampaert, Jasper De Buyst og Edward Theuns.

 

”Jeg synes, at jeg har gjort mere end regnet med for holdet. Jeg synes eksempelvis, at femtepladsen i de belgiske mesterskaber var en stor bonus for mig, som virkelig gjorde mig glad. Jeg kan ikke rigtig vente med at komme i gang,” siger Van Hooydonck til Sporza.be.

 

Van Hooydonck, som har Tom Boonen som sit helt store idol, er nevø til den tidligere Flandern Rundt-vinder, Edwig Van Hooydonck, som sejrede i den store klassiker tilbage i 1991. Derfor betyder løbet en god del for ham, men yndlingsløbet må dog blive en anden forårsklasikker.

 

”Jeg synes, at ruten til Paris-Roubaix er bedre, men starten på Flandern Rundt i Antwerpen er ufattelig. Det kommer forhåbentlig til at give mig gåsehud, hvis jeg kommer med. Men hvis jeg skal køre rigtig lang tid i et løb, må det være i helvedet i Roubaix,” siger Van Hooydonck. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG