Ulissi med sene og store forhåbninger til Tour of Turkey
08. oktober 2017 18:48 af Andy PedersenFoto: UAE Team Emirates

UAE Team Emirates har udtaget holdet til Tour of Turkey, som for første gang i år er et WorldTour løb. Holdet satser på italienske Diego Ulissi, som har vist at hans form sent på sæsonen er ganske glimrende, senest med en sejr i canadiske GP Montreal.

Løbet bliver kørt fra 10. - 15. oktober, og bliver dermed ét af de absolut sidste løb på kalenderen for 2017-sæsonen. Løbet kommer til at indeholde seks etaper, hvoraf specielt den fjerde regnes for at være afgørende for klassementet. Løbet slutter med en etape til Istanbul d. 15. oktober.

 

“Tour of Turkey har altid været et hårdt udkæmpet løb, og i år er det blevet et WorldTour-løb, så der er helt klart et højt niveau. Den fjerde etape vil slutte med en opkørsel til Selçuc, som bliver kritisk i forhold til klassementet, men vi må ikke undervurdere femte etape, som slutter i Izmir. Atapuma og Ulisse kan godt spille en rolle her med støtte fra Ravasi og Niemiec,” siger sportsdirektør Bruno Vicino i en pressemeddelelse.

 

Derudover vil der også være muligheder for andre ryttere, som kan vise at formen rækker til lidt ekstra sent på sæsonen.

 

”På de dele af løbet med relativt få højdemeter, giver Consonni og Kump noget mere rum, hvor også Laengen og Zurlo vil være klar til at tage enhver chance for at stikke afsted,” siger Vicino.

 

Diego Ulissi kommer til løbet med håbet om at lave et godt resultat. Det vil være anden gang, at italieneren deltager i løbet. Sidste gang lykkedes det ikke rigtig Ulissi at bryde igennem og få gode resultater.

 

“Jeg kommer til at deltage i Tour of Turkey for anden gang i min karriere. Jeg har kun kørt 2010-versionen. Jeg er glad for at returnere til Tyrkiet, specielt for at markere at løbet bliver en del af WorldTouren. Jeg er i god form i slutningen af denne sæson, og jeg håber, at dette vil hjælpe mig med at være konkurrencedygtig på de krævende etaper,” siger Diego Ulissi.

 

UAE Team Emirates’ trup til Tour of Turkey:
Darwin Atapuma, Simone Consonni, Marko Kump, Vegard Stake Laengen, Przemyslaw Niemiec, Edward Ravasi, Diego Ulissi og Federico Zurlo.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG