Ulissi: Denne sejr betyder meget for mig
13. juni 2018 18:52 af Marcus Bjelskou Foto: Sirotti

Diego Ulissi formåede at få det sidste ud af Giro-formen, ved at spurte sig til sejr på dagens etape, og det er bestemt en triumf, som betyder noget for den 28-årige italiener.   

UAE-Team Emirates er så småt ved at få tingene til at fungere, og efter en sløj sæsonstart vælter sejrene pludselig ind med nummer fire på under en uge. Det giver tiltrængt oprejsning til både holdet og dagens sejrsherre.

 

Sejren er sæsonens første for italieneren og resultatet pynter efter en Giro, som aldrig rigtig gik hans vej. 

 

“Denne sejr betyder meget for mig, Schweiz Rundt er et meget vigtigt løb. Jeg kom ud af Giroen i god form, og jeg forblev fokuseret, fordi jeg vidste at der var nogle etaper her, som passede mig,” siger Diego Ulissi ifølge cyclingews.com. 

 

Den italienske puncheur havde haft flere etaper i kikkerten, men i dag lykkedes det, oven i købet i overbevisende stil, da han med afstand, var hurtigste mand i favoritgruppen. 

 

“I dag var en af dem (etaperne, red.) og jeg er glad for at have vundet,” slutter Diego Ulissi.  

 

Indtil i torsdags havde UAE-Team Emirates kun vundet tre sejre, alle af Alexander Kristoff. Nu kan holdet begive sig mod sæsonens højdepunkt, Tour de France, med fornyet gejst og motivation.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG